Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Nisan 2016 13:24 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:14

Demirtaş'tan Erdoğan itirafı

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, DW Türkçe'ye verdiği röportajda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölgede güçlü bir lider olduğunu söyledi.

Demirtaş'tan Erdoğan itirafı
demirtaş, erdoğan,

7 Haziran seçimleri öncesi "seni başkan yaptırmayacağız" sloganıyla meydanlara inen, Selahattin Demirtaş bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında bir itirafta bulundu. Demirtaş, Erdoğan'ın bölgede güçlü bir lider olduğunu söyledi.
Alman yayın kuruluşu Deutsche Welle Türkçe servisinin sorularını yanıtlayan Demirtaş, halktan aldıkları oyla Meclis'e girip, PKK ve yan kolları gibi terör örgütlerine destek çıktıkları gerçeğini gizleyerek, Erdoğan'ı eleştirmek için "Fakat, liderler açısından gücü nereden elde ettiği ve ne için kullandığı önemlidir" ifadelerini kullandı.
Demirtaş ayrıca bölgede PKK ile devletin yarı yarıya bir güç dengesi oluştuğunu iddia ederek, Alman medyasına bölgedeki durumu olduğundan farklı yansıtmaya çalıştı. 
Kaynak: Haber7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...