Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Nisan 2016 13:47 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13

Kaymakamlık camilerden bu anons yapılıyor

ŞIRNAK’ın Silopi ilçesindeki sokağa çıkma yasağının ilçedeki PKK’lıların tümünün etkisiz bırakılmadan sona erdirilmeyeceği açıklandı. Silopi Kaymakamlığı tarafından ilçede yapılan anonsta, 'İlçe bölücü terör örgütü mensuplarından temizlenmeden, terör bitmeden sokağa çıkma yasağı kaldırılmayacak' dedi.

Kaymakamlık camilerden bu anons yapılıyor
kaymakamlık, cami, anons, pkk,

Şırnak’ın Silopi ilçesinde bir grup PKK’lı teröristin 5 Nisan’da polis aracına yönelik bombalı saldırısında 1 polis memurunun şehit olması ve 4 polis memurunun yaralanmasından sonra Kaymakamlık tarafından ilçe merkezinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ediyor. İlçenin Başak ve Barbaros mahallelerinde barikat kuran PKK’lılara yönelik asker ve polisler tarafından başlatılan ortak operasyonlarda 6 terörist etkisiz hale getirildi. Çatışmaların sona ermesi ve güvenliğin tekrar sağlanması ile birlikte Başak mahallesinde iş makinaları ile tehlike arz eden bazı binalar yıkılırken, Silopi Kaymakamlığı tarafından ise bu Sabah cami hoparlörlerinden ilçede tek bir PKK’lı kalmayıncaya kadar sokağa çıkma yasağının devam edeceği duyuruldu.

Anonsta, "Silopi ilçemizde bütün terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlar devam edecektir. Bu süre içerisinde evlerinde terör örgütü mensubu bulunduran, yardım ve yataklık eden, evlerinde veya bahçelerinde terör örgütü mensuplarına ait silah, mühimmat, eşya, malzeme bulunduran, saklayan cezalandırılacaktır. İlçe bölücü terör örgütü mensuplarından temizlenmeden, terör bitmeden sokağa çıkma yasağı kaldırılmayacak. Tüm Silopi halkına duyurulur" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...