Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Haziran 2016 10:53 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13

Survivor kim elenecek elemeye kimler kaldı - Survivor 2016 dokunulmazlığı kim kazandı

Survivor kim elenecek elemeye kimler kaldı dün akşamki bölümde belli oldu. Survivor 2016 kim elendi bugün belli olacak. Survivor dokunulmazlığı kim kazandı. Survivor ünlüler gönüllüler son bölümde eleme adayları belli oldu.

Survivor kim elenecek elemeye kimler kaldı - Survivor 2016 dokunulmazlığı kim kazandı
survivor, survivor kim elendi, survivor 2016, survivor elemeye kim kaldı, survivor dokunulmazlığı kim kazandı, survivor eleme adayları, survivor ünlüler, survivor gönüllüler,

Survivor kim elenecek elemeye kimler kaldı dün akşamki bölümde belli oldu. Survivor 2016 kim elendi bugün belli olacak. Survivor dokunulmazlığı kim kazandı. Survivor ünlüler gönüllüler son bölümde eleme adayları belli oldu. Bu hafta ise dokunulmazlığı ünlüler kazandı. Büyük finale sayılı haftalar kala Ünlüler ve Gönüllüler hayatlarının en kritik dokunulmazlık oyunlarından birine çıktılar. Çok zorlu bir parkurda ellerinden geleni yapan iki takımdan Ünlüler, oyunu 10-7’lik skorla kazandı. Oyun sonrası bir tarafta sevinç hakimken diğer tarafta ise hayal kırıklığı yaşandı.

SURVİVOR’DA ELEMEYE KİM KALDI?

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler’de bir kişinin ismi gitme adayı olarak yazıldı. Bu haftaki ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında Damla, büyük finale gitmeyi sembol oyununu kazandığı için hak etmişti. Damla’nın adının yazılamadığı oylamada İbrahim ve Serkay mecburiyetten birbirlerinin adını yazdılar. Elemeye kalan ismi ise Damla’nın oyu belirledi ve elemeye kalan yarışmacı İbrahim oldu.

Survivor kim elenecek elemeye kimler kaldı - Survivor 2016 dokunulmazlığı kim kazandı

ATAKAN'DAN SEMİH'E: “SIRA SANA GELDİ!”

Eleme gerilimi yükselirken Atakan, Semih'e tepki gösterdi. Semih, yeni bölümdeki dokunulmazlık oyununun dengeleri değiştirebileceğini belirtirken Atakan, Semih'in tutumuna sert tepki verdi. Atakan, Semih'i bu ana kadar insanları elemek için dokunulmazlıkları kaybettirdiğini ama şimdi sıra ona geldiği için Atakan'ı dışarıda bırakmamak lazım, diye konuştuğunu söyledi.

NAGİHAN: “KİMSEDEN KORKUM YOK”

Survivor yeni bölüm tanıtımında Nagihan'ın ise Atakan'a gönderme yaptığı görülüyor. Nagihan, Atakan'ın onu elemek için her şeyi denediğini ama kendisinin kimseden korkusu olmadığını açıkladı.

Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği 'Survivor 2016' yarışması ile ilgili son gelişmeler gelmeye devam ediyor. Survivor 2016'da takımlar ikinci dokunulmazlık oyunu için 13 Haziran Pazartesi günü karşı karşıya gelecek. Ve ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası düzenlenecek konseyde haftanın ikinci elemeye adayı belli olacak. Elenen isim ise 14 Haziran Salı akşamı çıkan SMS sonuçlarına göre belirlenecek.

Acun Ilıcalı Survivor 2016 şampiyonunun belirleneceği Kıbrıs Finalinin ne zaman yapılacağını açıkladı. Acun Ilıcalı Kıbrıs’taki Büyük Finalin 29 Haziran 2016’da yapılacağını açıkladı. Finaldeki yarışmaların ise Kıbrıs’ta değil yine geçen sene olduğu gibi Dominik’te çekileceğini açıkladı.

Survivor kim elenecek elemeye kimler kaldı - Survivor 2016 dokunulmazlığı kim kazandı

SURVİVOR BİL BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2016 yeni bölümde yarışmacılar Bil Bakalım oyunu oynadı. Alp Kırşan yarışmacılarla sohbet ettikten sonra ödül oyununa geçildi. Bil Bakalım'da Nagihan ve Semih finale kalan isim oldu. Ödülde ise Beko 4K LED TV vardı. Nagihan ve Semih ikilisinden ödülü kazanan isim Semih oldu.

Survivor son bölümde neler yaşandı?

Survivor son bölüm ödül oyunu heyecanı ile izleyenleri ekrana kilitledi. Büyük bir mücadelenin sergilendiği oyunda kazanan takım Survivor gönüllüler takımı oldu. Zorlu oyuna ünlüler takımından daha iyi başlayan Survivor gönüllüler takımı skor avantajını hiç kaybetmediler.

Survivor 2016'nın büyük ödüllerinden biri için mücadele eden takımlardan kazanan New York'da bir gün geçirme şansını yakaladı. Denize kurulan platformdan kayarak inen yarışmacılar ardından engelleri aşarak beraberlerinde getirdikleri frizbileri hedefe attılar. Hedefteki iki sembolü düşüren isim sayının sahibi oldu. Zorlu mücadelenin kaderini belirleyen oyun ise Survivor İbrahim ile Survivor atakan arasında oynandı. İbrahim, takımını New York'a götürecek sayı için parkura çıkarken, Atakan'ın tek hedefi takımını umutlandıracak sayıyı almaktı. Nefeslerin tutulduğu oyunda ise kazanan isim Survivor İbrahim oldu. Gönüllüler takımı kazanılan ödülle büyük mutluluk yaşadı. Bir gün boyunca New York'ta vakit geçiren gönüllüler, ödül sayesinde yarışma stresini bir günlüğüne adada bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...