Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Mart 2014 19:48 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Nokia Lumia ile Twitter'a nasıl girilir- DNS'siz Twitter giriş

Twitter'a Nokia Lumia ile DNS kullanmadan nasıl girilir? Nokia Lumia Twitter girişi. Nokia Lumia Twitter girme yöntemi burada.

Nokia Lumia ile Twitter'a nasıl girilir- DNS'siz Twitter giriş
Nokia Lumia,Nokia Lumia twitter,Nokia Lumia twitter girme,

Twitter'a Nokia Lumia ile DNS kullanmadan nasıl girilir? Nokia Lumia Twitter girişi. Nokia Lumia Twitter girme yöntemi burada. Nokia Lumia'nız ile kişisel sekmesi altındaki akışlardan People HUB social network'u sayesinden Twitter'dan anında haberiniz olabilir. Twitter'a giriş Lumia ile çok kolay! Nokia'nın Lumia ceplerine sahip olanların, Twitter yasaklarını aşmakla uğraşmasına hiç ihtiyaç yok. Zira Windows Phone'lu Lumia'lar, Twitter'a herhangi bir mani yokmuş gibi erişebiliyorlar. Nokia Lumia telefonlarda People Hub (kişiler) altında bütün Twitter akışları gözüküyor. Hiç bir tatbikat yüklemeksizin "ben" kutucuğundan tweet göndermeniz mümkün oluyor. Tek yapmanız lazım gelen Twitter hesabınızın Live ID ile eşleştirilmesi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...