Tgrt Haber
19 Nisan 2014 13:18 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Sosyal medyada tepki çeken çocuk rehine fotoğrafı

Sosyal medyada "Bizim en genç rehinemiz" notuyla paylaşılan bu fotoğraf büyük tepkilere yol açtı.

Sosyal medyada tepki çeken çocuk rehine fotoğrafı
sosyal medya, bizim en genç rehinemiz, çocuk rehine, çocuk rehine fotoğrafı, tepki çeken çocuk rehine fotoğrafı, fotoğrafa tepki

Sosyal medyayı birbirine katan bu fotoğraf Suriye’de çekildi. Tüm dünyanın tepkisini çeken fotoğrafta daha bebek yaşta küçük bir çocuk yerde oturuyor. Etrafında silah tutan bir sürü adam. Çocuk şaşkınlıkla kendisine doğrultulan silahlara bakıyor. Kim tarafından yayınlandığı hakkında çeşitli fikirlerin ortaya atıldığı bu fotoğrafın altında “Bizim en genç rehinemiz” yazıyor. Şoke eden fotoğraf kadar fotoğrafa yazılan yorum da tepkilerin odağında... Yapılan yorumlarda bir taraf fotoğrafın Özgür Suriye Ordusu tarafından yayınlandığını iddia ederken diğer taraf Esad'ın askerleri tarafından paylaşıldığı konusunda hemfikir.
SAYISIZ TEPKİ ALDI
Türkiye sınırına yakın Kessab ilçesinde çekildiği tahmin edilen fotoğraf sosyal medyada paylaşıldığı andan itibaren sayısız tepki ve yorum aldı. Fotoğraftaki bebeğin durumuyla ilgili şu an için bir bilgi söz konusu değil.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...