Tgrt Haber
23 Nisan 2014 15:03 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Survivor'da kim elendi, Survivor Adası'na neler yaşandı

Survivor, Star TV'nin çok izlenen yarışma programlarından Survivor yeni bölümüyle ekrana geldi. Survivor'da eleme heyacanı yaşandı, Survivor adasına veda eden isim belli oldu.

Survivor'da kim elendi, Survivor Adası'na neler yaşandı
Survivor, kim elendi, survivor adası, neler yaşandı, elenen isim, eleme survivor yeni bölüm, adada neler yaşandı, elenen isim belli oldu,

Survivor, Star TV'nin çok izlenen yarışma programlarından Survivoryeni bölümüyle ekrana geldi. Survivor'da eleme heyacanı yaşandı ? Survivor adasına veda eden isim belli oldu? Survivor'da yapılan oylama sonucunda adaya veda eden isim Mert oldu. Survivor son bölüm hakkında tüm bilgileri haberimizden bulabilirsiniz. Survivor Adası ve Survivor yarışmacıları hakkında detaylı bilgiler haberimizde. Ayrıca Survivor'ın son bölümü de tek parça olarak Mynet.com'da olacak.
Survivor‘dan kim ayrıldı?
Survivor Ünlüler Gönüllüler'de bu hafta Gönüllüler'den bir isim daha adaya veda etti. Dokunulmazlık sembolünü Gönüllüler'den Yiğit kazandı. Halk oylamasında birinci olan Turabi 'Mecburiyetten değil hak yolunu bulsun diye söyleyeceğim isim Sahra' diyerek gitme adayını açıkladı. Elemeye Mert ile Sahra kaldı. Survivor Gönüllüler adasına veda eden isim ise Mert oldu. Mert 'İlk dileğin şu birleşme partisini görebilmek, ikinci dileğim ise son dörde kalmaktı; ikiside olmadı. Ama müthiş bir deneyimdi' diyerek adaya veda etti.

SURVİVOR'DA NELER OLUYOR?

Ekranların vazgeçilmez yarışması Survivor’da geçen hafta ünlüler adası karıştı. Gönüllüler adasında ise Ertunga’nın adadan ayrılması ile moraller bozuldu. Heyecan, adrenalin, gerilim, öfke, açlık, arkadaşlık, yardımlaşma, güç, denge, yüzme, koşu ve güç mücadelesi...

Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleşen, televizyon tarihinin en zorlu yarışması Survivor bu hafta yine ünlüler ve gönüllüler takımlarının amansız mücadelelerine sahne olacak. Survivor yeni bölümünde eteklerdeki taşlar döküldü!

Geçen hafta Survivor ödül oyununda bir yarış kaybeden ünlüler takımı arasında yaşanan tartışmalar gündeme oturdu. Survivor yeni bölümde Duygu Bal ve Ahmet Dursun arasında yaşanan gerilim tüm ekibe yansıdı ve ekipteki kutuplaşmalar iyice gün yüzüne çıktı. “Bunların hepsinin hakkından geleceğim”

Survivor Sahra geceye damgasını vurdu-Survivor Sahra kimdir?

Survivor'da son haftalara girdikçe gerilim artıyor. Survivor Sahra oyunlarda gösterdiği hırçınlığı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Peki Survivor Sahra kimdir. Survivor Sahra hakkındaki bilgileri sizler için derledik

Survivor'da son haftalara girdikçe gerilim artıyor. Survivor Sahra oyunlarda gösterdiği hırçınlığı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Peki Survivor Sahra kimdir. Survivor Sahra hakkındaki bilgileri sizler için derledik

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve  

sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışması yıllardır izlenme rekorları kırıyor. Survivor’da yarışan isimlerden biri de voleybol sahalarından geldi. Ünlü voleybolcu Sahra Işık gönüllüler kontenjanından yarışmaya dahil oldu. 1.80 boyunda ve 58 kilo olan Sahra Işık voleybolun yanı sıra modellik de yapıyor. 2013 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında üçüncü olan Sahra Işık Malezya’da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında da ülkemizi temsil etti. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı program Survivor 2014 bu sezonda milli sporcu ve tescilli güzellerden oluşuyor.

SAHRA IŞIK KİMDİR?

17 Ocak 1991 İstanbul doğumlu olan Sahra Işık, İlköğrenim ve lisenin ardından üniversite için Haliç Üniversitesi Antrenörlük Bölümü’nü tercih etti. Sahra Işık halen buradaki eğitimini sürdürüyor.

Profesyonel salon voleybolunun yanı sıra Beach Volley’de oynayan Sahra Işık sporla dolu yaşamının yanında çok yönlü yetenekleriyle de öne çıkıyor. Best model of Turkey yarışmasında finalist olan Işık, özellikle bu mesleği yurt dışında sürdürmeyi düşünüyor.

Berna’nın adadan ayrılması ekipteki dengeleri nasıl değiştirecek? 

Geçen hafta gönüllüler adasında, Berna ve Sahra arasında yaşanan tartışma, fiziksel bir kavgaya dönüşünce Berna Yarışmadan diskalifiye edilmişti.

Gönüllüler adasındaki kutuplaşma oyunlara yansıyacak mı? Turabi ve Yiğit tartışmasında kim haklı?

Sinirlerin gergin olduğu iki takımda ödül oyunlarında bu akşam kim başarılı olacak?

Heyecan, adrenalin, gerilim, öfke, açlık, arkadaşlık, yardımlaşma, güç, denge, yüzme, koşu ve güç mücadelesi... Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleşen, televizyon tarihinin en zorlu yarışması Survivor heyecan dolu bir bölümle ekrana gelecek.

Survivor‘da Turabi geceye damga vurdu

Survivor'da dün akşam geceye Turabi'nin geçmişte yaşadıklarını anlatırken ağlaması damga vurdu.

Star TV'de yayınlanan Survivor yarışmasına Gönüllüler takımından Turabi'nin ağlaması damga vurdu. Ödül oyunu sonrasında adada konuşan Turabi hayallerinden, geçmişinden ve yaşadıklarından bahsederken gözyaşlarını tutamadı.

Turabi '”27 yaşındayım bu yaşa kadar nasıl hayırlı evlat olurum. Sinirden konuşamıyorum bak abi o kadar. 11 senedir her uyandığımda nasıl hayırlı evlat olurum diye düşünüyorum.” dedi

Turabi sözlerini şöyle sürdürdü; 'Akraba dediklerimiz var ya abi benim gençliğimi aldılar. 16 yaşında abi ben baskı yüzünden gittim evden. Çocuk ya. Bırak dans etsin kafasının üzerinde dönsün ya. Birkaç sene sonra hevesinden geçerim. 16 yaşında çocuk ne olacak ki?”

SURVİVOR SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Heyecan, adrenalin, gerilim, öfke, açlık, arkadaşlık, yardımlaşma, güç, denge, yüzme, koşu ve güç mücadelesi... Tüm bunları aynı programda bulabilirsiniz. Dominik Cumhuriyeti’nde devam eden televizyon tarihinin en zorlu yarışması Survivor, yine çok konuşulacak bir bölümle daha ekrana gelecek.

Adadan kim ayrılacak?

Bu akşamki yarışma kıran kırana geçecek ödül ve dokunulmazlık oyunlarının yanı sıra, bir de vedaya sahne olacak. Bu akşam adada mücadele eden yarışmacılarından birinin ateşi sönecek ve yarışma dışı kalacak. İzleyici oylarıyla belli olacak bu isim kim olacak? Yarışmacılar kadar izleyicilerin de büyük bir merakla beklediği bu an bütün heyecanıyla ekrana gelecek. İlk hafta sonunda SMS oylaması ile izleyicilerin favorisi seçilen isim de açıklanacak.

Survivor'da son haftalara girdikçe gerilim artıyor. Survivor Sahra oyunlarda gösterdiği hırçınlığı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Peki Survivor Sahra kimdir. Survivor Sahra hakkındaki bilgileri sizler için derledik

SURVİVOR SAHRA KİMDİR?

Survivor'da son haftalara girdikçe gerilim artıyor. Survivor Sahra oyunlarda gösterdiği hırçınlığı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Peki Survivor Sahra kimdir. Survivor Sahra hakkındaki bilgileri sizler için derledik

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışması yıllardır izlenme rekorları kırıyor. Survivor’da yarışan isimlerden biri de voleybol sahalarından geldi. Ünlü voleybolcu Sahra Işık gönüllüler kontenjanından yarışmaya dahil oldu. 1.80 boyunda ve 58 kilo olan Sahra Işık voleybolun yanı sıra modellik de yapıyor. 2013 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında üçüncü olan Sahra Işık Malezya’da düzenlenen dünya güzellik yarışmasında da ülkemizi temsil etti. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı program Survivor 2014 bu sezonda milli sporcu ve tescilli güzellerden oluşuyor.

Eteklerdeki taşlar döküldü!

Geçen hafta ödül oyunda bir yarış kaybeden ünlüler takımı arasında yaşanan tartışmalar gündeme oturdu. Duygu Bal ve Ahmet Dursun arasında yaşanan gerilim tüm ekibe yansıdı ve ekipteki kutuplaşmalar iyice gün yüzüne çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...