Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 May 2014 18:05 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:53

Survivor da kim elendi ? işte Survivor'da elenen o isim Duygu Bal

Survivor canlı izle. Survivor'da kıran kırana bir dokunulmazlık oyunu yaşandı. Bu hafta Survivor'da Ünlüler'in haftası oldu. Oldukça başarılı yarışmalar çıkaran Ünlüler Dokunulmazlığı da kazandı. Dün akşam ada konseyinde Gönüllüler Takımından kimin ismi yazıldı. SMS oylamasında birinci gelen kim. Survivor'da kim elendi? Survivor Eleme gecesinde neler oldu? İşte Survivor ile ilgili ayrıntılı bilgi burada.

Survivor da kim elendi ? işte Survivor'da elenen o isim Duygu Bal
survivor canlı izle, survivor izle, survivor ünlüler gönüllüler, survivor 2014, adaya kim veda etti, acun, survivor dokunulmazlık, survivor eleme, survivor sms oylaması, TV8,TRT,Ordu,spor,dizi,Şişli,Paris,Alkol,Haliç,eğitim,Reklam,3 adam,3 adam,magazin,ci

Survivor canlı izle. Survivor'da kıran kırana bir dokunulmazlık oyunu yaşandı. Bu hafta Survivor'da Ünlüler'in haftası oldu. Oldukça başarılı yarışmalar çıkaran Ünlüler Dokunulmazlığı da kazandı. Dün akşam ada konseyinde Gönüllüler Takımından kimin ismi yazıldı. SMS oylamasında birinci gelen kim. Survivor'da kim elendi? Survivor Eleme gecesinde neler oldu? İşte Survivor ile ilgili ayrıntılı bilgi burada. Survivor 2014'den bu hafta kimin elendiği belli oldu. Survivor Ünlüler Gönüllüler'den bu hafta Duygu Bal elendi. Survivor 12 Mayıs SMS birincisi Turabi, Sahra'nın ismini söyledi. SMS sonuçlarında Sahra'dan az oy alan Duygu Bal Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'den son elenen isim oldu. İşte Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'in son bölümü ada konseyinde yaşanan olaylar... Survivor 2014'den Duygu Bal Elendi? Duygu Bal Kimdir? Yayınlanan dünyanın en zor yarışması Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'ın son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. 2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler'de bir ayrılık daha yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler Takımı ada konseyine gitti. Ada konseyinde en çok Ünlüler Takımı'ndan gelen Duygu Bal'ın ismi çıktı. Yapılan SMS oylamasında birinci gelen Turabi, Duygu Bal'ın karşısına Sahra'nın ismini söyledi. SMS sıralamasında 5. son sırada olan Duygu Bal adaya veda eden isim oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...