Tgrt Haber
13 May 2014 19:19 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:07

KPSS başvurusu 2014 ÖSYM tüm detaylar KPSS Başvuru Klavuzu

5-6 Temmuz'da gerçekleşecek olan 2014 KPSS başvuruları başladı. KPSS Başvuru Tarihi ne zaman sonlanacak. 2014 yılı KPSS Başvurularında son tarih ne? Başvuru tarihlerinde son gün ne zaman olacak? KPSS Başvuru ücretleri ne kadar ve hangi bankaya yatırılıyor? KPSS başvuru işlemleri nasıl yapılır? 2014 KPSS başvuruları ile ilgili tüm bilgiler tgrthaber.com.tr'de. ÖSYM-KPSS Başvurusu ve Tüm Detaylar (2014 KPSS Başvuru Klavuzu)

KPSS başvurusu 2014 ÖSYM tüm detaylar KPSS Başvuru Klavuzu
kpss,kpss başvuruları,kpss başvuru ve ücretleri,kpss başvuru tarihleri,kpss başvuruları başladı,2014 kpss başvurusu,ösym kpss,KPSS,başvuru,ÖSYM,Temmuz,eğitim,Sabah,Diyanet

5-6 Temmuz'da gerçekleşecek olan 2014 KPSS başvuruları başladı. KPSS Başvuru Tarihi ne zaman sonlanacak. 2014 yılı KPSS Başvurularında son tarih ne? Başvuru tarihlerinde son gün ne zaman olacak? KPSS Başvuru ücretleri ne kadar ve hangi bankaya yatırılıyor? KPSS başvuru işlemleri nasıl yapılır? 2014 KPSS başvuruları ile ilgili tüm bilgiler tgrthaber.com.tr'de. ÖSYM-KPSS Başvurusu ve Tüm Detaylar (2014 KPSS Başvuru Klavuzu) KPSS başvuruları 5 Mayıs itirabiyle başladı peki 2014 KPSS başvuruları ne zaman bitiyor, hangi oturum ücreti ne kadar, hangi bankaya yatıyor. KPSS'ye, lisans mezunları ile bir lisans programından mezun olabilecek durumda olan adaylar başvurabilecek. KPSS ile ilgili tüm merek ettikleriniz haberimizin detayında bulabilirsiniz. ÖSYM'nin düzenlediği KPSS lisans başvuruları  başladı. Sınav ise 5-6 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS), lisans düzeyinde 5-6 Temmuz'da, KPSS kapsamında Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 20 Temmuz'da, Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi Lisans Düzeyi (DHBT-Lisans) ise 18 Ekim'de gerçekleştirilecek.
KPSS'YE LİSANS MEZUNU VE BU YIL MEZUN OLACAK ADAYLAR BAŞVURABİLECEK
KPSS'ye, lisans mezunları ile bir lisans programından mezun olabilecek durumda olan adaylar başvurabilecek. Bu adaylardan, Milli eğitim Bakanlığının öğretmenlik kadrolarına atanmak isteyenler ile Diyanet İşleri Başkanlığında din hizmetlerinde görev almak isteyenlerin de KPSS'ye başvurması gerekiyor. Tüm adayların KPSS'nin "cumartesi Sabah oturumu"na katılması zorunlu olacak. ÖABT ve DHBT dahil KPSS'ye başvuru işlemleri  başlayacak ve 14 Mayıs'ta sona erecek. Müracaatlar, başvuru merkezlerince yürütülecek. Başvuru merkezleri, ÖSYM'nin "www.osym.gov.tr" internet adresinde ilan edilecek. Başvuru süresi uzatılmayacak. Süresi içinde başvurusunu tamamlamayan adayların, KPSS'ye, ÖABT'ye ve DHBT'ye katılması mümkün olmayacak.
Sadece cumartesi sabah oturumuna girecek adaylar 40 TL, cumartesi sabah oturumu ile birlikte diğer üç oturumdan herhangi birine de girecek adaylar 80 TL; tüm oturumlara girecek adaylar 160 TL ödeme yapacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...