Tgrt Haber
22 May 2014 15:04 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

O Ses Türkiye'nin yeni jürisi Tarkan, Sibel Can ve Meryem Uzerli mi?

Yapımcı Acun Ilıcalı, yeni sezonda O Ses Türkiye yarışma programında yer alacak jürileri belirlemek için çalışmalara başladı. O Ses Türkiye'nin yeni sezon jüri üyeleri için Sibel Can, Tarkan ve Meryem Uzerli'nin adı geçiyor. Sibel Can Tarkan ve Meryem Uzerli O Ses Türkiye'de...

O Ses Türkiye'nin yeni jürisi Tarkan, Sibel Can ve Meryem Uzerli mi?
O Ses Türkiye acun ılıcalı, sibel can, jüri üyeliği, tarkan, meryem uzerli

Sibel Can Tarkan ve Meryem Uzerli O Ses Türkiye'de... Yapımcı Acun Ilıcalı, yeni sezonda O Ses Türkiye yarışma programında yer alacak jürileri belirlemek için çalışmalara başladı. O Ses Türkiye'nin yeni sezon jüri üyeleri için Sibel Can, Tarkan ve Meryem Uzerli'nin adı geçiyor. Sibel Can Tarkan ve Meryem Uzerli O Ses Türkiye'de...
O SES TÜRKİYE JÜRİSİ BELLİ OLDU
O Ses Türkiye yarışma programının yapımcısı Acun Ilıcalı, yeni jüri üyelerini belirlemek için harekete geçti. İddiaya göre Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye jüri üyeliği için Sibel Can ile görüştü. Fakat Sibel Can O Ses Türkiye'de yer almak için ilginç isteklerde ve astronomik bir rakam talebinde bulundu.
Programı hakeretlendirmek için yeni isimlerle görüşen Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye yarışması için Sibel Can'a gitti. Sibel Can, jüri üyeliği yapmak için bölüm başına 180 bin TL talep etti. Ayrıca Sibel Can'ın istekleri bununla da bitmedi. Sibel Can, O Ses Türkiye jüri üyelerini kendisi belirlemek istiyor. Tarkan ve Meryem Uzerli'nin O Ses Türkiye üyeleri arasında yer almasını isteyen Sibel Can'ın talebinin kabul edilip edilmeyeceği merak konusu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...