Tgrt Haber
16 Haziran 2014 15:14 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Kuvvetli yağışa dikkat

Marmara'da günlerdir süren sıcak hava yerini şiddetli yağışa bıraktı. Yağmur öncesi geceyi andıran görüntüler yaşanırken, vatandaşlar yağan yağmurdan korunmak için kapalı alanlara kaçıştı.

Kuvvetli yağışa dikkat
hava durumu, yağış, Bolu,bugün,Çorum,Sivas,Ankara,Yozgat,Çankırı,Kırşehir,Kastamonu,Kırıkkale,Meteoroloji,Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Aniden ortaya çıktı. Önce gökyüzü karardı. Ardından kuvvetli sağanak, zaman zaman da dolu başladı. Kuvvetli rüzgarın eşlik ettiği yağış sırasında gökgürültüsü ve şimşekler gözlendi. Bu hava İstanbul'un Avrupa yakasına bir uçtan bir uca geçti, boğaza doğru ilerliyor İstanbu'da dar bölgede çok etkili olan bir yağış gözleniyor. Beylikdüzü Bahçeşehir çevresinde etkili olan yağış 14. 00 sıralarında Bağcılar ve çevresine kaydı. Zaman zaman doluya dönüşen yağış sürücüleri de zor durumda bıraktı. TEM'de trafik durma noktasına geldi.. Dolu yağışı sırasında tanelerin iriliği dikkat çekti. Gökgürültüsünün eşlik ettiği yağış sırasında kuvvetli rüzgar gözleniyor.
METEOROLOJİ BU İLLERİ DE UYARDI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün görülecek yağışların Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat ile kıyı kesimleri dışında Kastamonu geneli, Ankara’nın güney ve doğusu, Bolu’nun doğu kesimleri, Çorum’un kuzey ve batısı, Sivas’ın batı çevrelerinde orta kuvvette (6-20 kg/m2) ve yer yer kuvvetli olarak (21-50 kg/m2) etkili olması beklendiğini açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...