Tgrt Haber
26 Haziran 2014 15:37 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Pelin Karahan evlendi, babası evde kaldı

Pelin Karahan'ın 2. düğününe de davet etmediği babası Oğuz Karahan "Kızımın mutlu olması benim için yeterli" dedi.

Pelin Karahan evlendi, babası evde kaldı
Pelin Karahan, baba, düğün, Pelin Karahan,Muhteşem yüzyıl

Güneş'in haberine göre "Muhteşem Yüzyıl"ın Mihrimah Sultan'ı Pelin Karahan, 4 aylık sevgilisi iş adamı Bedri Güntay'la Adile Sultan Yalısı'nda evlendi. Fulya Terim'in şirketi Terim Events'in organize ettiği 400 kişilik muhteşem düğünde nikahı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek kıydı. Gelinin şahitliğini Nur Fettahoğlu'nun, Güntay'ın şahitliğini ise Fatih Terim ve Emre Belözoğlu'nun yaptığı nikahta Çelikbilek, çiftten 10 çocuk yapmasını istedi. 3,5 aylık hamile olan Karahan,  Oscar De La Renta ve Monigue Lhuiller imzalı 2 gelinlik giydi.
"Gurur duyuyorum"
İkinci kez nikah masasına oturan Pelin Karahan, yıllardır görüşmediği babası Oğuz Karahan'ı ise düğününe davet etmedi. Düzce'de Karahan Peruk ve Kozmetik isimli mağazasının bir şubesini yakında Bağdat Caddesi'ne de taşımayı planlayan kuaför baba Oğuz Karahan ise "Kim nerede, nasıl mutlu ve huzurluysa onunla yaşasın. Bunu herkesin evladı için diliyorum. Kızımın başarılarıyla gurur duyuyorum. Evliliğinde mutluluklar diliyorum. Onun mutlu olması benim için yeterli" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...