Tgrt Haber
27 Ekim 2014 15:04 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

IŞİD, Kürtlerin poster güzelinin kafasını kesip internette yayınladı

IŞİD, YPG güzelinin kafasını kesti. Korkunç olay Kürtleri dehşete düşürdü..

IŞİD, Kürtlerin poster güzelinin kafasını kesip internette yayınladı
IŞİD, YPG güzeli, poster güzeli, kürtler,

Soyadı bilinmiyor. Adı Rehana. Rehana Kobani'de IŞİD'e karşı YPG güçlerinin arasında savaşan bir Kürt kızı.. Onun ismi geçen hafta Kürtler arasında bir efsane gibi yayıldı. Twitter'de resimlerini paylaşan ve 100 IŞİD militanını öldoürdüğünü iddia eden Rehanna, herkesin ilgi odağı oldu. Özellikle Kürtler kızın çektirdiği o resimleri poster yaptırıp gösterilerde kullanmaya başladı. Bu olayın üzerinden bir hafta geçmeden IŞİD, Rehana'nın başını kesti.. Başını kesmekle kalmadı diri diri yaptığı infazın görüntülerini çekip kendilerine yakın internet sitelerinde yayınladı.
Kürt sitelerinin hiti haline gelen kadının feci şekilde öldürülmesi Kürtleri adeta şoka soktu. Kürt Kadın Savunma Birimi YPJ adına savaşan pek çok kadının da IŞİD tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Eliyle zafer işareti yapan Kürt kızının başını kesen IŞİD militanı bu kez kendisi aynı zafer işaretini yaptı.Resimler şimdilik Twitter üzerinden yayınlanıyor. Irak ve Suriye'de 10 bin civarında Kürt kadın IŞİD ile savaşıyor. (HABERVİTRİNİ)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...