Tgrt Haber
04 Aralık 2014 17:04 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Aramızda Kalsın dizisi için önemli karar

Star Tv'de yayınlanan baş rollerinde Uğur Yücel, Gökçe Bahadır, Binnur Kaya ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Aramızda Kalsın dizisi için şok eden karar verildi. Oya Aydoğan televizyon programında Aramızda Kalsın dizisinin kısa bir süre sonra final yapacağını duyurdu.

Aramızda Kalsın dizisi için önemli karar
aramızda kalsın, oya aydoğan, gökçe bahadır, uğur yücel, dizi,star,Star TV,Uğur Yücel,Binnur Kaya,Oya Aydoğan,Gökçe Bahadır,Caner Cindoruk,

Uğur Yücel, Binnur Kaya ve Caner Cindoruk’un başrollerinde oynadığı Aramızda Kalsın dizisinin akıbetinin ne olacağı merak ediliyordu. Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Oya Aydoğan, Aramızda Kalsın dizisinin yakın zamanda yayından kaldırılacağını açıkladı. Oya Aydoğan’ın verdiği bilgiye göre; Nisan ayına kadar devam etmesi beklenen dizi Ocak’tan itibaren ekranlara veda edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...