Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ocak 2015 15:10 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Düşen uçakla ilgili çok çarpıcı detay

ABD'de meydana gelen olayda küçük bir uçak motor arızası nedeni ile düştü. Uçakta bulunan 7 yaşındaki kız çocuğu kazadan yara almadan kurtuldu. Kazayı yetkililere haber veren çocuk hala kendine gelemedi.

Düşen uçakla ilgili çok çarpıcı detay
abd, uçak kazası, 7 yaşındaki kız, dünya haberleri,

ABD'nin Kentucky eyaletinde Piper PA-34 model küçük uçağın motor arızası nedeniyle düştüğü bildirildi. Uçağın düşmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.  ABD Federal Havacılık İdaresi, Piper PA-34 model küçük uçağın, motor arızası bildirdikten sonra hava trafik kontrol görevlileriyle irtibatının kesildiğini açıkladı.
7 YAŞINDAKİ KIZ HAYATTA KALARAK KAZAYI BİLDİRDİ
Polis yetkilisi, kazadan sağ kurtulan 7 yaşındaki bir kızın yürüyerek uçağın düştüğü yere yakın Lyon kentine gittiğini ve kazayı haber verdiğini söyledi. Uçakla irtibatın kesilmesinden yarım saat sonra Lyon kenti sakinlerinden biri, evine gelen çocuğun uçak kazası geçirdiğini söylediğini belirtti.
PİLOT VE 3 KİŞİ FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ
Uçağın enkazı, küçük kızın haber vermesinden yaklaşık iki saat sonra Kentucky gölünün yakınlarındaki ormanlık alanda bulundu. Enkazda pilot ve üç yolcunun cansız bedeni bulundu. Kazada ölen kişilerin, küçük kızla ilişkisinin ne olduğu hakkında bilgi verilmedi.
KÜÇÜK KIZIN CİDDİ BİR YARASI YOK"
Polis yetkilileri, kazadan ciddi bir yara almadan kurtulan kızın hastaneye kaldırıldığını belirtti. Florida'dan Illinois eyaletine gittiği bildirilen uçağın neden düştüğü araştırılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...