Tgrt Haber
13 Ocak 2015 12:39 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:59

Başbakan Davutoğlu'ndan milli savaş uçağı müjdesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün Kamu Yönetiminde Şeffaflık Reformunu'nu, Bakanlar Kurulu'nda ele alacaklarını belirterek, bunun yarın kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.

Başbakan Davutoğlu'ndan milli savaş uçağı müjdesi
başbakan davutoğlu,bakanlar kurulu,ak parti,

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Milli savaş uçağı ile ilgili olarak, bir proje olarak daha önce alınan karar çerçevesinde ön tasarım aşamasına yani kritik aşamaya geçilme kararı aldık. Yani şu andan itibaren Türk markalı savaş uçağı projemizin tasarım aşamasına geçilmiş bulunuyor. İnşallah 2023 yılında ilk prototip üretimini de gerçekleştirmeye kararlıyız" ifadelerini kullandı.
"Terör nerede olursa olsun, kim tarafından yapılmış olursa olsun bizim için bir insanlık suçudur ve teröre karşı her yerde her zaman sesimizi yükseltmeye, dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz" diyen Başbakan Davutoğlu, terörün herhangi bir şekilde İslam'la veya herhangi bir dinle yan yana anılmasına kesinlikle izin vermeyeceklerini söyledi
"Kamu Yönetiminde Şeffaflık Reformu"
Başbakan Davutoğlu, "Bugün Bakanlar Kurulu'nda ele alacağımız Kamu Yönetiminde Şeffaflık Reformu'nu yarın kamuoyumuzla paylaşma düşüncesindeyiz" dedi.
"Filistin'in başkentinde bu dünya liderleri yürüdüğünde dünyaya barış gelecek"
Başbakan Davutoğlu, "Birgün özgür Filistin'in başkentinde bu dünya liderleri yürüdüğünde işte dünyaya barış o zaman gelecek" şeklinde konuştu.
"Bazıları bizim Paris yürüyüşünde bulunmamızı sorguluyorlar"
Davutoğlu, "Bazıları bizim İsrail Başbakanıyla niye orada (Paris yürüyüşü) bulunduğumuzu sorguluyorlar, bugün Sabah Bahçeli'nin yaptığı gibi. Biz meydanı onlara bırakmayız, insanlık neredeyse biz orada olacağız. Bizim orada olmamız ne kadar doğalsa, ne kadar samimiyse, İsrail Başbakanı'nın orada olması o kadar anormal, o kadar gayrisamimidir. Bunu da dünyanın yüzüne haykırdırdık, haykırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...