Tgrt Haber
16 Ocak 2015 07:50 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:07

E bordro maaş bordrosu, 2015 E-Bordro memur maaşı sorgulama

E-bordro gibi işlemler Türkiye'de milyonlarca memurun yaşadığı sorunlardan. Bu işlemleri daha kolaylaştırmak ve kısaltmak için bu haberimizi hazırladık

E bordro maaş bordrosu, 2015 E-Bordro memur maaşı sorgulama
2015 E-Bordro memur maaşı, e bordro maaş, meb e bordro sorgulama, e bordro çıkarma, e bordro maaş bordroları elimizin altında, e bordro meb, e bordro çıkart, e bordro sorgula,

E-bordro sistemi memurlara kolay ve hızlı bir şekilde istedikleri bilgileri sorgulama imkanı sağlıyor. Sizin için hazırladığımız haberimizde e-bordro ekranı üzerinden maaş sorgulama işlemleriniz gerçekleştirebilirsiniz. İşte ayrıntılar.. E-bordo sistemine nasıl ulaşılır? Peki E-bordro sistemine nasıl ulaşılır. İşte cevabı.
E-BORDRO SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN
E-BORDRO NEDİR?
İnternet üzerinden e-bordro işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz. E-bordro sistemi ile maaşınızı sorgulayabilirsiniz.  Bu işlemi nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız haberimizden öğrenebilirsiniz.
E-bordro Memur maaşı sorgulama sistemi nedir?
E-bordro sistemiyle memur maaşını kolayca sorgulayabilirsiniz. Bu işlemi istediğiniz zaman ve yerden yapabilirsiniz. Herhangi bir kamu kuruluşunda sıra beklemenize gerek yoktur. Ücret de ödemezsiniz.
Sisteme giriş yapabilmek için gerekli olan bilgiler T.C kimlik numarası, emekli sicil numarası ve memuriyet sicil numarası bilgileridir. Gerekli olan tüm bilgileri E-Bordro memur maaşı sorgulama ekranına girerek çok kolay bir şekilde sorgulama işlemini yapabilirsiniz.
E-Bordro ile Memur Maaşı Nasıl Sorgulanır ?
 
E-Bordro sistemine giriş yapabilmek için internet üzerinden 2 farklı yol vardır. Birinci yol şifresiz şekilde yapılıyor. ikinci yol e-devlet sistemi üzerinden şifreli şekilde yapılır. Gelin şimdi bu iki yöntemin de nasıl yapıldığını ayrıntılı bir şekilde açıklayalım.
 
Şifresiz Olarak E-Bordro Memur Maaşı Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır ?
 
Şifresiz olarak E-Bordro sistemine giriş yapmak ve bu şekilde memur maaşı sorgulama işlemi yapabilmek için ilk olarak Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından açılan E-Bordro sistemine giriniz. Karşınıza çıkan ekranda ilk olarak T.C kimlik numaranızı eksiksiz ve doğru bir şekilde giriniz. Ardından memuriyet sicil numaranızı ve emekli sicil numaranızı giriniz. Hangi yıl ve ay için sorgulama işlemi yapacaksanız o yılı ve ayı seçeneklerden seçiniz. Daha sonra Memur ya da Kadro karşılığı Sözleşmeli seçeneklerinden bir tanesini seçiniz. Resimdeki yazıyı sağ tarafında bulunan kutuya yazınız ve Gönder butonuna tıklayınız. Bu işlemlerden sonra şifresiz bir şekilde E-Bordro sistemine giriş yapabilir maaşınızı sorgulayabilirsiniz.
 
E-Devlet Sistemi Üzerinden E-Bordro Memur Maaşı Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır ?
 
E-Devlet uygulamalarını kullanarak E-Bordro memur maaşı sorgulama işlemini yapabilmek için bir E-Devlet şifresine sahip olmanız gerekmektedir. Eğer bir E-Devlet şifresine sahip değil iseniz herhangi bir PTT şubesine kimliğiniz ile birlikte başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvuru sonucunda 2 TL ücret karşılığında size E-Devlet şifreniz verilecektir. Bu şekilde E-Devlet şifrenizi temin ettikten sonra E-Devlet hizmetlerine girmeniz gerekir. Daha sonra T.C kimlik numaranızı ve almış olduğunuz E-Devlet şifresini giriniz. Son olarak da Sisteme Giriş Yap butonuna tıklayarak E-Bordro sistemi üzerinden memur maaşı sorgulama işleminizi yapabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...