Tgrt Haber
28 Ocak 2015 16:23 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

SSK sigorta hizmet dökümü, SGK 4A Hizmet Dökümü - SSK sorgulama

2015'in ilk ayı 'Ocak' bitmek üzereyken SSK sigorta dökümü merak ediliyor. SSK hizmet dökümü ve SGK 4A hizmet Dökümü nasıl alınır, e-SGM hizmet sorgulama ekranı haberimizde...

SSK sigorta hizmet dökümü, SGK 4A Hizmet Dökümü - SSK sorgulama
ssk sorgulama, sgk 4a hizmet dökümü, sigorta sorgulama, sigorta sorgulama tc, sigorta sorgulama 4a,SGK 4A Hizmet Dökümü,

2015'in ilk ayı 'Ocak' bitmek üzereyken SSK sigorta dökümü merak ediliyor. SSK hizmet dökümü ve SGK 4A hizmet Dökümü nasıl alınır, cevabı haberimizde... OCak ayı SGK girişleri bitmek üzereyken SSK hizmet dökümü bilgileri. sSK Sorgulama işlemi nasıl yapılacak. 2015 SGK Hizmet dökümü 4A sorgula. SGK hizmet dökümü bilgileri. SGK Sorulama işlemi. Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde yer alan online hizmetler üzerinden SGK Ve SSK borç sorgulama işlemini en kolay şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. TC Kimlik numaranız ile SGK ve SSK borçlarını sorgulayabilirken, bu sayede işverenler primlerinizi yatırıyor mu yoksa yatırmıyor mu öğrenebileceksiniz.
SİGORTA SORGULAMA EKRANI
Sunulan hizmetler sayesinde SGK ve SSK borcu yoktur yazısı da alabilecekken, bunu dilerseniz online olarakta görüntüleyebileceksiniz. Ayrıca işverenler bu işlemler ile SGK kayıtlarına ve ödedikleri prime göre mali durumlarını da kolaylıkla takip edebilir ve yıllık ve aylık bazda pek çok veriye ulaşabilirler. Siteye giriş için https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/ adresine giriş yapmanız ve buraya girerken TC kimlik numaranız ile diğer kimlik bilgilerinizi girmeniz gerekecek. Borç sorgulama işlemi için tek yapılması gereken işlem buyken, hizmet dökümünü de böylelikle sorgulayabileceksiniz. Ayrıca bu sayfa sayesinde hangi aylarda ne kadar prim ödediğinizi ve brüt kazancınızı da öğrenebilir, yıllık bazda bunları kontrol edebilirsiniz. SGK prim günü mü nasıl sorgulayabilirim? Sosyal Güvenlik Kurumu’ na (SGK) SSK primi ödemelerinizi internet üzerinden yapabiliriz. SGK SSK hizmet dökümü alarak SGK SSK prim sorgulama işlemimizi yapabiliriz. SGK SSK prim sorgulama işlemini de aynı şekilde E-SGM uygulamasını kullanarak şifresiz olarak ve E-Devlet sistemi üzerinden de şifreli olarak iki farklı şekilde yapılabiliriz. E-SGM uygulamasına SGK’ nın kendi resmi sitesinden erişebilirsiniz. E-SGM uygulamasını kullanarak SGK SSK prim sorgulama işlemini yapabilmek için hiçbir şifreye ihtiyaç duyulmamaktadır. Bu şekilde SGK SSK ile tüm işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabiliriz. SGK SSK prim sorgulama işlemi için E-SGM uygulamasına giriş yapıldıktan sonra gerekli olan kimlik bilgilerini girmeniz gerekmektedir. SGK SSK bilgileri için gerekli olan bilgileri girdikten sonra Hizmet Bilgisi sekmesinden Hizmet Bilgisi 4A seçeneğinden kolayca öğrenebilirsiniz. SGK SSK prim sorgulama işlemini yaparak emeklilik hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. SGK SSK prim sorgulama işlemini E-Devlet üzerinden yapmak isteyen kişilerde öncelikle bir E-Devlet şifresi edinerek işlem yapabilirler. E-Devlet uygulamalarını açtıktan sonra T.C kimlik numaranızı ve E-Devlet şifresini girerek SGK SSK ile ilgili tüm işlemlerinizi bu şekilde yapabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...