Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Şubat 2015 19:52 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Erdoğan'dan STK temsilcileri yemeğinde çarpıcı açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'da STK temsilcilerinin organize ettiği yemekte konuştu.

Erdoğan'dan STK temsilcileri yemeğinde çarpıcı açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, stk

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:
-Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gücümüzü milletimizden alıyoruz. Oturan bir Cumhurbaşkanı olmayacağımı söylemiştim. Bunu milletime tahhüt ettim.

-Biz vatandaşımızla buluştukça birileri bundan rahatsız oldular. Neymiş biz nereye gidersek onlar da oraya gidecekmiş. Bu sizin asli göreviniz zaten. Bizi takip etmeleri onlar için kazançtır. Bursa'ya da geleceklerdir. Onlara şu soruyu sorun: Şimdiye kadar neredeydiniz?

-Diğeri YSK'ya başvuruda bulunuyor. Cumhurbaşkanına seçimlere kadar meydanları yasaklayın. Bunların yaptığı işte ciddiyet yok. Milletimiz de bunları ciddiye almıyor. Siyaset aşk işidir.

- Cumhurbaşkanı meydanlara indi' diyorlar. Ben, meydanlardan hiç çıkmadım ki. Hayatım boyunca hep meydanlardaydım. Cumhurbaşkanlığına da meydanlardan geldim. Meydanlarda olmayacağım da nerede olacağım ben? Benim Ankara'da inzivaya çekilmemi veya Boğaz'da keyif çatmamı bekleyenler, daha çok beklerler.

-Rahmetli Özal'a da bunu yapmışlardı. Özal yalnız adamdı. Hamdolsun biz yalnız değiliz milletimizle beraberiz.

- Şu anda, şahsımı, ailemi tehdide başladılar. Son günlerdeki gelişme bu. Zannediyorlar ki bu tehditleri yaparsak, bunlar biraz kendilerine çeki düzen verirler. Rabbimin bize vermiş olduğu bu canı Rabbim'den başka kimsenin almaya gücü yetmez. Bu şahsım için de, çocuklarım için de böyledir. Dinlediniz, yaptınız, ettiniz. Bu sizin rezilliğinizdir, bunların hepsi çıktı meydana. Çıkıyor, daha da çıkacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...