Tgrt Haber
10 Şubat 2015 17:08 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Hakan Fidan, Başbakanlık Resmi Konutu'ndan ayrıldı

MİT Müsteşar Yardımcısı olarak görevini yürüten İsmail Hakkı Musa, MİT Müsteşarlığı'na vekalet edecek.

Hakan Fidan, Başbakanlık Resmi Konutu'ndan ayrıldı
İsmail Hakkı Musa, hakan fidan, mit, hakan fidan

Çözüm süreci toplantısı, Başbakanlık Resmi Konutu'nda Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında devam ediyor. Başbakanlık kaynaklarından elde edinilen bilgiye göre, çözüm süreci üyelerinin Hakan Fidan'a MİT Müsteşarı iken yerine getirdiği görevi nedeniyle teşekkür ettiği belirtildi. Hakan Fidan'ın 16.40 itibarıyla ayrıldığı bildirildi. Daha önce istifaya müteakiben yerine vekalet edecek kişinin Başbakan Davutoğlu'nun onayına sunulduğu kaydedildi. Vekalet yazısının Başbakan Davutoğlu tarafından onaylandığı ve İsmail Hakkı Musa'nın MİT Müsteşarlığına vekalet edeceği bildirildi. Musa, MİT Müsteşar Yardımcısı olarak görevini yürütüyordu.
Yeni MİT Müsteşarı, Başbakan Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ve ikili kararnameyle belli olacak. MİT Kanunu'na göre, atama Resmi Gazete'de yayımlanmıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...