Tgrt Haber
11 Şubat 2015 15:15 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:10

11 Şubat'ta okullar tatil edildi mi, İstanbul'da yarın da okullar tatil mi

11 Şubat'ta bir çok okul tatil edildi. İstanbul ve Ankara'da da öğrenciler kar tatiline sevindi. Peki 11 Şubat'ta okullar tatil edildi mi, Bugün hangi okullar tatil, İstanbul'da yarın okullar tatil edildi mi. İşte tüm tatil edilen okulların listesi...

11 Şubat'ta okullar tatil edildi mi, İstanbul'da yarın da okullar tatil mi
11 şubat kar tatili, istanbul kar tatili, kar tatili, ankarada okullar tatil mi, hangi illerde okullar tatil, tatil olan iller, yarın okullar tatil mi,

11 Şubat'ta bir çok okul tatil edildi. İstanbul ve Ankara'da da öğrenciler kar tatiline sevindi. Peki 11 Şubat'ta okullar tatil edildi mi, Bugün hangi okullar tatil, İstanbul'da yarın okullar tatil edildi mi. İşte tüm tatil edilen okulların listesi...  İstanbul Valisi Vasip Şahin'in hesabı bugün okulların tatil edilmesinin ardından öğrenciler tarafından teşekkür yağmuruna tutuldu. Peki yarın İstanbul'da okul var mı? İşte cevabı: Vali Şahin, gazetecilerin okulların yarın tatil olup olmayacağı ile ilgili sorusuna, "Biz bu tatilleri Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün yapmış olduğu bilimsel tahminlere göre yapıyoruz. Beklenen hava durumuna göre yağışın öğleden sonra hafifleyeceği ve akşama doğru ise tamamen biteceği şeklinde. Dolayısıyla yarın için okulların kapatılmasını öngörmüyoruz" şeklinde yanıt verdi.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NİN AÇIKLAMASI
İstanbul Valiliği öğlen yaptığı açıklamada meteorolojik değerlendirmelere göre okulların tatil olup olmayacağı kararını vereceklerini belirtmişlerdi. Yapılan değerlendirmelerin ardından yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi.

İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulları bugün tatil etti. Valilikten yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre; ilimizde halen devam eden kar yağışının tahmin edildiği gibi özellikle Boğaz civarı ve Anadolu Yakası'nda etkili olarak geceden itibaren öğle saatlerine kadar devam edeceği, öğle saatlerinden sonra yoğunluğu azalsa bile özellikle ara sokaklarda bırakacağı kütlenin ulaşımda zorluk ve tehlikeye yol açacağı değerlendirilmiştir.

Bu nedenle, Valiliğimizce öğrencilerin herhangi bir risk ve mağduriyetle karşılaşmamaları açısından, anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime 11 Şubat Çarsamba günü 1 gün süreyle ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaktır."

ANKARA VALİLİĞİ'NİN AÇIKLAMASI
Ankara Valiliğinden, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği bildirildi.

Kar yağışı devam edecek mi? İşte son hava durumu

İŞTE 11 ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ İLLER

Yağış sonrası çeşitli illerden kar tatili haberleri de gelmeye başladı. İşte bugün okulların tatil edildiği iller (Şu ana kadar)

KARABÜK OVACIK
Ovacık Kaymakamlığından yapılan açıklamada, kar yağışının akşam saatlerinde etkili olduğu, bugün de artarak devam etmesinin beklendiği bildirildi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Ovacık'ta Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda eğitim öğretime 11 Şubat 2015 Çarşamba ara verildiği belirtildi.

HAKKARİ
Hakkari Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ile merkeze bağlı köylerdeki okullarda eğitime bir süreyle ara verildiğini açıkladı.

ÇANAKKALE
Çanakkale'nin Çan ve Yenice ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.
Dün gece başlayan ve sabaha karşı etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle Çan ve Yenice ilçelerinde okulların 11 Şubat'ta tatil edilmesi kararlaştırıldı.

BİLECİK
Bilecik merkeze bağlı köylerde taşımalı sistemle eğitim gören öğrenciler ile Pazaryeri ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verildi.
Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezine bağlı köylerde taşımalı eğitim gören öğrenciler ile Pazaryeri ilçesinde tüm okullarda 11 Şubat Çarşamba eğitime ara verildi.

KÜTAHYA
Kütahya merkez ile Tavşanlı ilçesinde taşımalı eğitim veren, diğer ilçeler de ise tüm okullarda eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle köylerden gelerek merkez ve Tavşanlı ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrenciler ile diğer ilçelerdeki tüm ilk ve orta dereceli okulların 11 Şubat Çarşamba tatil edildiği belirtildi.

MANİSA (KULA)
Kula'da yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların 1 gün süre ile tatil edildiği açıklandı.

AFYONKARAHİSAR
Afyonkarahisar'da yoğun kar yağışından dolayı eğitime bugün ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve merkez ilçeye bağlı köy ile beldelerdeki okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin, bugün bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi. Engelli ve hamile kamu görevlilerinin de bugün bir gün idari izinli oldukları ifade edildi.

ANTALYA (AKSEKİ)
Akseki ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi. Akseki Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçe merkezi ile bağlı mahallelerde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların bugün bir gün süreyle tatil edildiği kaydedildi.

KONYA (BAZI İLÇELER)
Konya'nın Bozkır ve Hadim ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi. Bozkır ile Hadim ilçelerinde etkisini artıran yoğun kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı nedeniyle Bozkır ve Hadim ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar 11 Şubat Çarşamba tatil edildi. Kar yağışı nedeniyle Taşkent ve Derebucak ilçelerinde de ilk ve orta dereceli okulların aynı gün tatil edildiği daha önce duyurulmuştu.

AĞRI
Ağrı'da da okulların 1 gün süre ile tatil edildiği açıklandı.

DENİZLİ
Denizli’nin Kale, Güney, Çameli ve Buldan ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullara bir gün ara verildiği açıklandı. Birçok ilçede de okulların tatil edilmesiyle ilgili toplantıların devam ettiği öğrenildi.
Denizli’yi etkisi altına alan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Yoğun kar yağışı ulaşımı etkilerken, bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Denizli’nin Kale, Güney, Çameli ve Buldan ilçelerinde okullar 1 gün süreyle tatil edilirken, bu ilçede engelli ve hamile memurların da idari izinli sayıldığı açıklandı.

KIRIKKALE
Kırıkkale'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ve ilçelerde ilk ve orta dereceli okular bugün tatil edildi.

UŞAK
Uşak'ta, 3 ilçede eğitime bir gün ara verildi. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün soğuk ve yağışlı havanın etkili olacağını bildirmesi üzerine toplanan Hıfzısıhha Kurulları, Eşme, Ulubey ve Sivaslı ilçelerinde 11 Şubat Çarşamba günü eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı.

KOCAELİ
Yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde taşımalı sistemle eğitim verilen okullar ile Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim ve öğretime 11 Şubat Çarşamba günü ara verildi.

Olumsuz hava koşullarının etkili olduğu Kocaeli il genelinde taşımalı sistemle eğitim verilen okulların 11 Şubat Çarşamba günü tatil edildiği duyuruldu.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü de kar kalınlığının yarım metreye ulaştığı Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde bulunan Tıp Fakültesi’nin 11 Şubat Çarşamba günü tatil kararı aldığını twitter hesabından duyurdu.

BURDUR
Burdur’da etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Burdur’da akşam saatlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Kent merkezinde kar kalınlığı 10 santimi bulurken, maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi. Belediye ekipleri kent içi yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Burdur Valisi Hasan Kürklü’nün talimatıyla kar yağışının oluşturabileceği olumsuzluklara karşı il genelinde eğitime 1 gün süreyle ara verildiği açıklandı.

Diğer yandan, Burdur- Antalya karayolunun Çeltikçi Beli mevkiinde kayan TIR’lar nedeniyle ulaşıma kapandığı belirtildi. TIR’ların yoldan kaldırılması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...