Tgrt Haber
13 Şubat 2015 10:52 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Sevgililer günü için en anlamı sözler SMS'ler ve şiirler, 14 Şubat sevgiliye hediye ne alınabilir

14 Şubat sevgililer günü için en özel hediye ve sözleri sizler için derledik. İşte Sevgililer günü hazırlığı yapanlar için 14 Şubat sevgililer günü sözleri, 14 Şubat sevgililer günü hediyeleri, Sevgililer günü hediyesi ne alınır sorularınızın cevabı..

Sevgililer günü için en anlamı sözler SMS'ler ve şiirler, 14 Şubat sevgiliye hediye ne alınabilir
sevgililer günü sözleri, sevgililer günü smsleri, sevgililer günü mesajları, 14 şubat hediye, 14 şubat sevgililer günü hediyesi, sevgililer gününde ne alınır, sevgililer günü şiirleri,

14 Şubat sevgililer günü için en özel hediye ve sözleri sizler için derledik. İşte Sevgililer günü hazırlığı yapanlar için 14 Şubat sevgililer günü sözleri, 14 Şubat sevgililer günü hediyeleri, Sevgililer günü hediyesi ne alınır sorularınızın cevabı..Sevgililer Günü için hazırlık yapan her 3 çiftten biri kendilerini mutlu hissettiklerini ve heyecan duyduklarını belirtti. Anket, kadınların Sevgililer Günü’nde hediye vermekten ziyade eşlerinden hediye beklediğini ortaya koydu.  *Soğuk kış günlerinde sevgilinizin en çok ihtiyaç duyduğu belki de ısınmaktır! Buharlı odalarda yapılan bin bir çeşit masajın ardından spa keyfine hiç kimse hayır diyemez. Siz de sevgilinize masaj keyfi hediye edebilirsiniz. *Rahatlayarak geçirdiği bir günün ardından romantik bir yemekle günü noktalayabilirsiniz.
 
*Eğer saat almayı düşünüyorsanız.. Öncelikle ilk yapmanız gereken şey sevgilinizin veya eşinizin tarzını kafanızda oturtmak. Siz sadece rahatlığa önem veriyor olabilirsiniz, ancak kadınlar kıyafetlerinden ayakkabılarına kadar her parça eşyasına uyacak aksesuarlardan hoşlanır.
Klasik giyim tarzını seviyor ise çelik kasalı ve desenli bir saat tercih edebilirsiniz. Böylece işe yaşamında da her daim takabileceği bir hediye olacaktır.
Sevgiliniz spor giymeyi seviyorsa, biraz klasik çizgiden uzaklaşmanızı öneririz. Spor giyinmeyi seven bayanlar renkli saatlerden hoşlanacaktır. Hayatına biraz renk katmaya hazır olun!
 
*Bu yıl sevgililer gününde bir değişiklik yapın ve bir kutu çikolata gönderin!
 
*Parfüm, ayakkabı, şal, çanta vs. her gün alınabilecek hediyelerdendir.
 
*Ya da gezerken görüp beğendiği bir çift ayakkabı…
 
*Sevdiği meyvelerden veya çikolatalardan oluşan koca bir pakete kimse hayır diyemez.
 
*Kadınlara gönderilecek meyve ve çikolata sepetlerinin renklerinin pembe, kırmızı gibi canlı tonlar olması önemlidir. Şüphesiz görünüme büyük önem veren kadınlar meyvelerin tazeliğine de takılacaktır.
 
*Sevgililer Günü'nde evlenme teklifi düşünenlere..
 
Öncelikle evlenme teklifinin olmazsa olmazı bir tek taş yüzük alın. Alırken de biraz dikkatli davranın. Nitekim hayatı boyunca evlenme teklifi beklediği için hemen her kadın tek taş pırlantaların boyutları, fiyatları ve renk yelpazeleri hakkında geniş bilgiye sahiptir. Siz cebinizi düşünürken bir çuval inciri berbat etmeyin.
 
Evlilik teklifi için hoş ve güzel bir restoranda yer ayırtın. Hatta eğer aranızdaki samimiyet el veriyorsa lüks bir otelde bir oda da ayırtabilirsiniz. Mumlar, şarap, enfes yemekler, tatlılar ve hediyeler. Onun başını döndürmek için bunlar yeterli olacak diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! Onu kesinlikle evinden alıp getirin. Güzel kıyafetleriyle otobüse ya da taksiye yalnız başına binip gelmesini beklemeyin. Gece boyu ona güzel iltifatlar edin. yüzüğü yemeğin 5. dakikasında vermeyin. Onunla önce güzel bir gece geçirin. Ne kadar romantik olduğunuzu gösterin. Gecenin sonunda onu şaşırtarak evlenme teklifini yapın.
 
Sevgiliye alınabilecek en güzel hediyedir ufak bir pırlanta. Sevginizin bir ömür boyu süreceğine dair bir işaret olsa da bunu güzel sunmak gerekir. O nedenle evlilik teklifi için seçtiğiniz parfümden mekana kadar her şey önemlidir.
 
Bunları yapacak bütçeniz olmayabilir. Hiç önemli değil! Kadınlar parayla değil sevgiyle hazırlanan sürprizlere bayılırlar. Kendi hazırlayacağız yemeklerle onu evinde bekleyebilir, iki kadeh şarap koyabilir ve sevdiğiniz şarkı eşliğinde ona evlenme teklifi edebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey istemek. İstediğinizde ne kadar romantik bir erkek olduğunuzu göreceksiniz.
 Sevgililer günü için en anlamı sözler SMS'ler ve şiirler, 14 Şubat sevgiliye hediye ne alınabilir
Erkekler için hediye seçenekleri:
 
Doğum günü, yılbaşı derken tüm alternatifleri tükettiniz ve erkek arkadaşınıza sevgililer gününde ne hediye alacağınızı bilmiyorsunuz. O zaman biraz farklılık kullanmanın zamanı geldi demektir.
 
Klişe hediyelerden olan parfüm, gömlek, saat vb. hediye seçeneklerini tükettiyseniz bu kez sevimli bir hediye hazırlayabilirsiniz.
 
*Örneğin, ilişkinizi anlatan resimli bir Kitap hazırlayabilirsiniz. Ya da sesinizi kaydedebileceğiniz bir çerçeve ve güzel bir resim. Kısacası, gerçekten sadece ona özel olacak bir hediye.
 
Bu fikirleri beğenmediyseniz klişe seçeneklere renk katarak güzel bir hediye meydana çıkarabilirsiniz.
 
*Örneğin seçtiğiniz güzel bir gömleğin kol manşetlerine isminin baş harflerini işletebilir, sırtında isminin yazdığı bir bornoz hediye edebilirsiniz.
 
*Soğuk kış günlerinde sevgilinizin en çok ihtiyaç duyduğu belki de ısınmaktır! Buharlı odalarda yapılan bin bir çeşit masajın ardından spa keyfine hiç kimse hayır diyemez. Siz de sevgilinize masaj keyfi hediye edebilirsiniz.
 
*Rahatlayarak geçirdiği bir günün ardından romantik bir yemekle günü noktalayabilirsiniz.
 
*Partneriniz fanatik futbol tutkunu ise, tuttuğu takımın lisanslı her hangi bir ürünü onu çok mutlu edecektir. Malum havalar soğuk önceliğiniz atkı, bere, kaban ya da eldivenden yana olabilir. En çok rağbet gören tabiki de maç kombine biletidir bu onu çok mutlu edecektir.
 
*Eğer fazla romantik bir çift iseniz her yıl en çok rağbet gören, müzikli kupalar, resimli çerveler, resim baskılı bardaklar ya da tshirtleri tercih edebilirsiniz.
 
*Eşiniz ya da sevgiliniz işi gereği çok fazla takım elbise giymeyi tercih ediyorsa kişiye özel tasarlanan manşet kısmında ad ve soyadın ilk harfi işlenmiş bir gömlek alabilirsiniz. Bu kendisini fazlasıyla özel hissetmesini sağlayacaktır.
 
*Küçük, şık ve bir o kadar da her an kullanabileceği bir hediye arayan bayanlar ise, kol düğmeleri, dolmakalem, cüzdan, anahtarlık yine alternatifler arasında olabilir.
 
*Bir çok internet sitesinde şimdiden özel kurslar açılmaya başladı.Üstelik fiyatları da hayli uygun sevgilinizin herhangi bir hobisi var ise ona bir aylık kurs da satın alıp hediye edebilirsiniz. Yüzme, yabancı dil, at biniciliği vs...
 
*Sıradışı ve çılgın bir çiftseniz sizin farklılığınızı fazlasıyla konuşturmanız gerekecek. Değişik ve ilginç bir hediye bulmak hiç de kolay değil. Fakat bunun içinde bir kaç önerimiz var.Giyilebilir dövmeler, direksiyon arası telefon sabitleyicisi, içiecek şapkaları bunların sadece bir kaçı...

Sevgililer Günü mesajları:
 
Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Şimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum.
Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için. Sevgililer günün kutlu olsun.
Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum.
Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin... Bil ki çok özlendin... Sevgililer günün kutlu olsun!
Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum. Sevgililer günün kutlu olsun.
Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığımsana!.. Sevgililer Günün kutlu olsun birtanem, seni çok seviyorum.
Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevgilimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim.
Sevgililer günü için en anlamı sözler SMS'ler ve şiirler, 14 Şubat sevgiliye hediye ne alınabilir

Sevgililer Günü Özel Hediyeler

14 şubat sevgililer gününde sevgilime ne hediye alabilirim ? İşte o öneriler.

1. Fotoğraf sürprizi

Birlikte çekilmiş en sevdiğiniz fotoğrafları arşivden çıkarın ve bir kolaj yapın. En güzel anlarınızdan oluşan küçük bir albüm hoş bir sürpriz olabilir.

2. Aşkınızı çizin

Eğer resim yapabiliyorsanız ya da çiziminiz kuvvetliyse, aşkınızı kağıda yansıtmaya ne dersiniz? İlişkinizi mutlu sonla bitiren bir çizgi roman hem sıradışı hem de eğlenceli olabilir.

3. Mum ışığında yemek

Belki biraz klasik, ama hala en romantik alternatiflerden biri mum ışığında bir akşam yemeği. İster bir restoranda, isterseniz en sevdiği yemeklerden oluşan bir mönü eşliğinde evde; hafif bir müzik eşliğinde bu gecenin keyfini çıkarmak elinizde.

4. Aşk kutusu

İstediğiniz boyda bir ayakkabı kutusu edinin ve üzerini resim, yazı, fotoğraf, çiçek, vs. ile süsleyin. İçine de en sevdiği şekerlerden veya çikolatalardan doldurun. Bir de ‘sen bunlardan çok daha tatlısın’ yazılı bir kart eklemeyi unutmayın.

5. Biraz macera

Çılgın bir kişiliğe sahipseniz, onun işyerinde dış cephe camları silen asansöre binin. Çalıştığı kata geldiğinizde camı tıklatıp 'seni seviyorum' yazan notu gösterin.

6. Aşkınızı anons edin

O gün birlikte bir mağazaya alışverişe gidin, sonra birden ortadan yok olun ve onu ne kadar çok sevdiğinizi mağazada mikrofonlar aracılığıyla anons edin. Elbette tüm bunları mağaza yetkilileriyle önceden organize etmeyi unutmayın.

7. Aşk balonu

Ona aldığınız hediyenin ucuna üzerinde 'seni seviyorum' yazan kocaman bir balon bağlayıp masasının üzerine koyabilirsiniz.

8. Şiir takvimi

Kocaman bir takvim hazırlamaya ne dersiniz? Büyük bir kartonun üzerine tüm ayları ve günleri sıralayın. Her gün için bir sevgi sözü yazın ve üzerini minik kağıtlarla kapatın. Sevdiğinizin her gün sizi düşüneceğinden emin olabilirsiniz.

9. Nostalji yaşatın

Onu eski zamanlara geri götürmek ve gülümsetmek istiyorsanız, kenarda köşede unutulmuş mutlu bir çocukluk fotoğrafını büyüttürüp çerçeveletin.

10. Başbaşa olmanın tadını çıkarın

Bu özel günün keyfini evde çıkarmak istiyorsanız, yemeğin ardından en sevdiği oyunları hazırlayıp (kutu, iskambil, bilgisayar oyunları, tavla, satranç gibi) onu mutlu edin. Bu eğlencenin ardından da kendi ellerinizle hazırladığınız tatlı kurabiyeler eşliğinde birlikte romantik bir film seyredin ve telefonlara yanıt vermeyin.

11. Evde piknik

Bahar aylarında yemyeşil kırlarda piknik yapmak çok güzel olabilir. Ama bu mevsimde de imkansız değil. Salonunuzda kocaman bir alan açın ve yere bir piknik sofrası kurun. Kokulu mumlar, loş bir ışık ve romantik bir müzik ortamı daha da farklılaştıracaktır.

12. Kendi puzzlenızı yapın

Büyük bir kartondan kalp şekli yapın ve üzerine bir aşk sözcüğü yazın. Sonra bu kartonu dilediğiniz kadar küçük parçalara bölüp şık bir kutunun içinde ona armağan edin. Ardından bu parçaları birleştirerek puzzle yapmasını isteyin.

13. Aşkınızı kaydedin

Bir kaset veya CD’ye onu ne kadar sevdiğinizi ve sizin için ne kadar önemli olduğunu anlatan bir konuşma kaydedip ona hediye edin.  

14. Ona özel aşk şarkısı

Müzikle aranız iyiyse, ona aşkınızı anlatan bir şarkı yapmaya ne dersiniz? Tabii şarkıyı da kendiniz söylemek kaydıyla. 17 Ona keyif hediye edin  Sevdiğinizin son zamanlarda çok çalıştığını ve yorulduğunu düşünüyorsanız, belki de ona keyifli dakikalar hediye edebilirsiniz.

15. Radyodan aşk ilanı

Sürekli dinlediği bir radyo programı varsa, ona bu program aracılığıyla da aşkınızı ilan edebilir ve şarkınızı gönderebilirsiniz. Elbette bunun organizasyonunu önceden planlamalısınız.

16. Sade ve romantik

İster çalıştığı işyerine, isterseniz eve; ona 'Seni seviyorum' notuyla göndereceğiniz tek bir kırmızı gül kalbini ısıtacaktır.

17. Billboard'da ilan-ı aşk

Eğer maddi durumunuz elveriyorsa, evinizin yakınlarında bir billboard kiralayın ve ona ordan aşkınızı ilan edin.

18. Ona özel havai fişek gösterisi

Yine maddi durumunuz elveriyorsa, onun için bir havai fişek gösterisi düzenleyebilirsiniz.

19. Gazeteye ilan verin

Her Sevgililer Günü'nde gazetelerde aşk ilanları yayınlanıyor. Siz de gazeteye bir ilan vererek, ona olan aşkınızı herkese duyurabilirsiniz.

20. Aşk pastası

Sevgililer Günü'ne özel bir pasta yapabilirsiniz. Kırmızı gıda boyası kullanarak kalp şeklinde bir pasta yapın ve üzerine krem şantı ile 'seni seviyorum' yazın.

21. Ona özel şiir

Eğer gerçekten romantizm rüzgarları estirmek istiyorsanız, sevdiğiniz için bir şiir yazmayı deneyebilirsiniz. Kırmızı bir kağıda dökeceğiniz satırlardan oluşan şiiri küçük bir kalp kutuda hediye edebilirsiniz.

22. Onun için bir parfüm oluşturun

Parfümerilerden elde edeceğiniz esans kokularıyla ona özel farklı bir parfüm oluşturabilir

23. Sevginizi örün

En sevdiği renklerden oluşan bir atkı veya bere örüp, soğuk kış aylarında içinin ısınmasını sağlayabilirsiniz.

24. Şarkılarınızı kaydedin

Sizin için özel olan bütün şarkıları bir kasete veya CD'ye kaydedin. Kapağını da birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızla süsleyin.

25. Arabasını süsleyin

Arabasına çiçekler, çikolatalar ve aşk sözcüklerinin bulunduğu minik notlar yerleştirin. Sonra da bir bahane uydurup onu arabaya gönderin.

26. Bir tekne kiralayın

Eğer sevgiliniz denizi seviyorsa, onun için küçük bir tekne kiralayabilirsiniz. Ay ışığında yapacağınız romantik bir gezi hoş bir sürpriz olabilir.

27. Ofiste sürpriz

İş yerindeki çekmecesine, odasının duvarlarına, sandalyesine veya dolaplarının üzerine sevgi mesajları ve küçük sürpriz hediyeler yerleştirin.

28. Küçük bir tatil

Eve dev bir dünya haritası alın ve en sevdiği ülkeleri kalplerle işaretleyin. Bir kalbin içine de 'çekmeceye bak' ya da benzeri bir not yazın. Çekmeceye de o ülkeye gitmek için iki tane uçak bileti koyun.

29. Minik bir dost

Eğer uzun zamandır kedi, köpek, kuş veya balık sahibi olmak istiyorsa, neden Sevgililer Günü'nde olmasın?

30. Sahnede aşk

Sadece ikiniz için bir tiyatro salonu kiralayın ve sahneye şık bir sofra kurun. Perde açıldığında ve garson sizi sahneye davet ettiğinde tüm salonu romantizm kaplayacaktır.

31. Yollarına gül dökün

Eğer bir restoranda yer ayırttıysanız, kapının girişinden masanıza kadar olan yola önceden gül döktürün ve gül yaprakları arasında ona masaya kadar eşlik edin.

32. Posterini asın

İkinize ait en sevdiğiniz resmi poster olacak kadar büyüttürün ve bu posteri gideceğiniz mekana asın. 37 Aşkınızı üzerinizde taşıyın  İkinizin resmini bir tişört üzerine bastırıp, arkasına şiir, sevginizi anlatan sözler veya tanışma hikayenizi yazdırabilirsiniz.

33. Size özel takı

İster başharflerinizden oluşan bir kolye ucu, isterseniz isimlerinizin yazılı olduğu bir yüzük ya da herhangi başka bir takı. Önemli olan sadece size özel olması.

34. Aşkınızı gökyüzüne yazın

İmkanınız varsa küçük bir uçak kiralayın ve kuyruğuna aşkınızı anlatan bir bez afiş asın.

35. Hikayenizi yazın

Nasıl tanıştığınızı ve onu ne kadar çok sevdiğinizi satırlara döküp bunu küçük bir kitapçık olarak bastırabilirsiniz.

 

Sevgililer Günü için şiirler


Sana Mecburum

Gözlerin ufkumda bir nur inan ki
En umutsuz karanlık gecelerde
Seninle kördüğüm gibiyim sanki
Çözülmek bilmeyen bilmecelerde

Seni sevip de unutmak mümkün mü?
Kalbime vurulan mühür gibisin
Ben deli divane hayat küskünü
Sen daha taptaze ömür gibisin

Sen bir leyla isen ben de mecnunum
Bir sana yangınım bir sana vurgunum
Sensiz yaşayamam anlıyor musun
Hava gibi su gibi sana mecburum

Sensin içli sevdam nazlı çiçeğim
Benim tatlı hülyam haklı gerçeğim
Bu can bu bedende var oldukça
Seni ölümüm gibi bekleyeceğim

Bir Ömür Seninle

Bir ömür seninle başbaşa kalsak
Hayatı beraber koşsak ne olur
Bütün yıldızları bir bir dolaşsak
Zamanı beraber aşsak ne olur

Şarkılar söylesek aşkın dilinden
Nağmeler dinlesek seher yelinden
Bahar yağmuruyla duygu selinden
Gönül ırmağına taşsak ne olur

Dudaktan dudağa bir şiir gibi
Gönülden gönüle bir nehir gibi
Yıldızlara hasret bir şehir gibi
Derin uykulara dalsak ne olur

Kuşlar gibi geçip tüm hudutlardan
Selamlar iletsek ak bulutlardan
Kovup elemleri şen duygulardan
Sonsuz mutlulukla coşsak ne olur

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...