Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Şubat 2015 23:58 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:18

Üç büyük kaza haberi, 12 ölü, 4 yaralı

Çorum, Mersin ve İzmir'de meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 12 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

Üç büyük kaza haberi, 12 ölü, 4 yaralı
Çorum Çankırı karayolu, trafik kazası haberleri

Çorum’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı. Kaza, Çorum-Çankırı karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yasin Can yönetimindeki 06 FG 4777 plakalı otomobil ile Mustafa Ceylan yönetimindeki 18 DY 500 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle Ceylan yönetimindeki otomobil yanmaya başladı. Kazada yanan aracın sürücüsü Mustafa Ceylan ile yanında bulunan Yavuz Yetiş, Kadir Babademir ve diğer araçta bulunan Ali Atasoy olay yerinde hayatını kaybederken, Yasin Can ve Fatih Satılmış ise ağır yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

MERSİN'DE KAMYONET TIR'A ÇARPTI: 5 ÖLÜ

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde bir kamyonet, hızla demir yüklü TIR'a arkadan çarptı. Kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 20.00 sıralarında TEM Otoyol Gülek Tüneli yakınında meydana geldi. İddiaya göre, içinde 7 kişi olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 KY 988 plakalı kamyonet, 78 AS 314 plakalı demir yüklü TIR'a arkadan hızlı bir şekilde çarptı.

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine, olay yerine jandarma ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, demir yığınına dönen kamyonetteki 5 kişinin öldüğünü ve 2 kişinin yaralandığını belirledi. Yaralılar, ambulans ile çeşitli hastanelere götürüldü.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

AYDIN'DA OFF-ROAD ARACI UÇURUMA UÇTU: 2'Sİ AVUKAT 3 ÖLÜ

Aydın'ın Söke İlçesi'nden İzmir'in Tire İlçesi'ne arazi araçlarıyla yola çıkan off-road topluluğu üyelerinin konvoyunda meydana gelen kazada kontroldan çıkan arazi aracı 70 metreden, içinde su bulunmayan dere yatağına yuvarlandı. Kazada Aydın Barosu üyesi iki avukatlardan Ferat Sayın ve meslektaşı Özge Özkeskin ile babası Mehmet Sayın öldü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...