Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 May 2015 11:02 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

İşte AK Parti'nin son oy oranı

Katıldığı televizyon programında seçim anketlerine ilişkin bilgi veren Akdoğan "Bizim yaptırdığımız anketlere göre seçmenin yüzde 65-70'i koalisyon istemiyor. Yine yüzde 55-60'ı AK Parti'nin iktidar olacağını düşünüyor. Şu an yüzde 45-46'larda AK Parti'ye oy verenler görünüyor....

İşte AK Parti'nin son oy oranı
ak parti, ak parti oy oranı, oy oranları, seçim anketi, anket sonuçları,

Rehavete gerek yok. Rehavete kapılmadan herkesin sandığa gitmesi büyük önem taşıyor. Herkes iradesini ortaya koysun, oyunları bozacağım desin." dedi.
'KOALİSYON, SÜRECİ BİTİRİR' 
Medyada yer alan koalisyon iddialarını da değerlendiren Başbakan Yardımcısı, "Koalisyon olursa çözüm süreci o gün biter" dedi ve şöyle konuştu: "Bunlar milleti okuyamıyor. Siyaset milleti okuma sanatıdır. Bunların temennisidir o, olan değil. Uluslararası anketlerde de AK Parti'nin iktidar olacağı görülüyor. Bunun içinde dolar daha istikrarlı bir yapıya girdi." "HDP'nin parti olarak seçime girmesi, barajı HDP'ye geçirme çabaları, bir projedir ve bu HDP'yi de aşan bir projedir" diyen Akdoğan şöyle devam etti: "Burada bir kaos planı işliyor. HDP'yi buna mecbur kıldılar. HDP de kendi geleceğini, Çözüm Süreci'nin geleceğini düşünmeden bu zokayı yuttu. AK Parti iktidarı güç kaybederse, Çözüm Süreci falan kalmaz." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...