Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 May 2015 22:18 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:41

Galatasaray Beşiktaş maçı full özeti ve golleri, GS BJK maç sonucu

Galatasaray 4. yıldıza bir adım daha yaklaştı. TT Arena'Da Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Dev derbi nefesleri kesti. İşte Galatasaray Beşiktaş maçı full özeti, Galatasaray Beşiktaş maçı tamamı, GS BJK maçı gollerini kim attı?

Galatasaray Beşiktaş maçı full özeti ve golleri, GS BJK maç sonucu
Galatasaray Beşiktaş maçı full özeti, Galatasaray Beşiktaş maçı tamamı, Galatasaray Beşiktaş maçı özet, GS BJK maçı golleri,

Galatasaray 4. yıldıza bir adım daha yaklaştı. TT Arena'Da Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Dev derbi nefesleri kesti. İşte Galatasaray Beşiktaş maçı full özeti, Galatasaray Beşiktaş maçı tamamı, GS BJK maçı gollerini kim attı? Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında TT Arena'daki derbi maçta Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaşıyor. Süper Lig'de son iki haftaya Fenerbahçe'nin 3 puan önünde lider giren Galatasaray'ın, derbideki hedefi Beşiktaş'tan en az 1 puan almak. F.Bahçe'nin yarın Başakşehir'e yenilmesi halinde 1 puan bile Aslan'a 20. şampiyonluğu getirecek. Cimbom kazanır, yarın Fener berabere kalırsa da şampiyon yine Galatasaray olacak. Beşiktaş ise bu sezonki ilk derbi galibityetini alarak hayli azalan Şampiyonlar Ligi umutlarını son haftaya taşıma peşinde. Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun son derbisinde lider Galatasaray ile üçüncü sıradaki Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Lider Galatasaray derbiyi kazanarak, şampiyonluk yarışında yakaladığı büyük avantajla son haftaya girmek, Beşiktaş ise deplasmandan 3 puanla ayrılıp, ikincilik umutlarını son haftaya taşımak amacında.

Arena'da şaşırtan olay, Burak büyük tepki çekti

Sarı-kırmızılı ekibin golcüsü 65. dakikada oyundan çıkarak yerini Umut Bulut'a bırakırken kenarda bekleyen Hamza Hamzaoğlu'nun uzattığı eli itti. Daha önce de Galatasaray'da Emre Çolak ve Sneijder oyundan alınırken Hamza Hamzaoğlu'na tepki göstermişti. Hamzaoğlu ile Burak Yılmaz arasında yaşananlar bir anda maçın önüne geçti ve Galatasaray taraftarları tarafından sosyal medyada çokca konuşuldu.

GALATASARAY 2-0 BEŞİKTAŞ

STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Hüseyin Göçek
SAAT: 20:00
YAYIN: LİG TV

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Melo, Selçuk, Hamit, Sneijder, Yasin, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar, Sivok, Atınç, Opare, Atiba, Tolgay, Kerim, Sosa, Necip, Demba Ba
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Biliç

Maça Galatasaray başladı.

2. dakika: İlk tehlike Galatasaray'dan. Sağ köşeden Selçuk'un kullandığı kornerde Semih'in vuruşunda Atınç'a çarpan top bir kez daha kornere çıktı.

5. dakika: Galatasaray atağında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Yasin'in vuruşunda top savunamdan döndü.

9. dakika: Beşiktaş atağında sağ çaprazdan Sosa'nın şutunda savunmaya çarpan top kornere gitti.

GOOOL - 11. dakika: Galatasaray öne geçti. 4 rakibinden sıyrılan Yasin ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı, top kaleciden döndü. Dönen topa Yasin bir kez daha vurdu ve topu ağlara gönderdi. 1-0

15. dakika: Beşiktaş atağında Sosa'nın derinlemesine pasında Semih topu karşıladı.

19. dakika: Beşiktaş direğe takıldı. Sağ kanattan Sosa'nın ceza sahasına ortaladığı serbest vuruşta Demba Ba'nın kafa vuruşu yan direkten döndü. Devam eden atakta ceza sahasında topu önünde bulan Necip'in vuruşu savunmaya çarparak sağ kanada açıldı.

22. dakika: Beşiktaş atağında sağ kanattan Sosa'nın kavisli ortasında Sabri topu karşıladı.

25. dakika: Ani gelişen Galatasaray atağında Burak Yılmaz pas hatası yapınca tehlike başlamadan bitti.

32. dakika: Galatasaray 2. gole çok yaklaştı. Sol kanattan Telles'in arka direğe ortasında bomboş pozisyondaki Yasin'in vuruşunda top üstten auta gitti.

33. dakika: Beşiktaş'ta Demba Ba düdükten sonra topa vurunca sarı kart gördü.

36. dakika: Beşiktaş çok kritik yerden ceza yayının hemen yanından serbest vuruş kazandı. Sosa'nın vuruşunda top barajdan döndü.

39. dakika: Galatasaray, kaleyi cepheden gören yerden serbest vuruş kazandı. Selçuk'un vuruşunda top direk dibinden auta gitti.

44. dakika: Beşiktaş atağında sağ kanattan Sosa'nın ortasında kaleci Muslera topu kontrol etti.

İlk yarı Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Beşiktaş'ta Serdar çıktı, yerine Oğuzhan girdi.

İkinci yarıya Beşiktaş başladı.

47. dakika: Beşiktaş atağında Demba Ba'nın ceza sahası içinden vuruşunda top farklı şekilde üstten auta gitti.

52. dakika: Beşiktaş etkili geldi. Demba Ba'nın pasında Kerim'in kale sahası önünden şutunda top kaleci Muslera'da kaldı.

56. dakika: Galatasaray atağında Yasin derinlemesine bir pas attı, topa hareketlenen Melo rakibine faul yaptı.

58. dakika: Beşiktaş gole çok yaklaştı. Demba Ba'nın ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, kaleci Muslera kurtardı. Dönen topa Kerim vurdu, kaleci Muslera yine gole izin vermedi.

59. dakika: Galatasaray'da Melo faul kararından sonra topa vurunca sarı kart gördü.

60. dakika: Beşiktaş yine tehlikeli geldi. Sağdan Sosa'nın ceza sahasına ortaladığı serbest vuruşta arka direkte Atınç topu içeri çevirdi.. Necip'in kaleye göndermek istediği top savunmadan döndü.. Boşta kalan topu Burak uzaklaştırdı.

63. dakika: Galatasaray atağında Sneijder ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, top üstten auta gitti.

65. dakika: Galatasaray'da Burak çıktı, yerine Umut girdi.

68. dakika: Beşiktaş atağında Oğuzhan ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, kaleci Muslera topu kontrol etti.

72. dakika: Galatasaray atağında Umut'un ceza sahası dışından vuruşunda top savundan döndü.

75. dakika: Galatasaray gole çok yaklaştı. Ani gelişen atakta Sneijder'in ceza sahası dışından vuruşunda savunmaya çarpan top kornere gitti.

77. dakika: Beşiktaş'ta Tolgay çıktı, yerine Mustafa girdi.

78. dakika: Saha bir anda karıştı. Birbirine giren Yasin Sosa sarı kart gördü.

GOOOL - 80. dakika: Galatasaray farkı 2'ye çıkardı. Ceza yayı gerisinden Selçuk'un yaptığı sert vuruşta Günay topu yumrukladı. Sağ çaprazdan Hamit'in yaptığı vuruş savunmadan döndü. Bu kez ceza yayı içinden Sneijder'in sol ayağıyla yaptığı sert vuruş sol köşeden ağlara gitti. 2-0

83. dakika: Beşiktaş'ta Demba Ba çıktı, yerine Cenk girdi.

86. dakika: Beşiktaş atağında sağ çaprazdan Kerim'in vuruşunda top taca gitti.

4 dakika uzatma işaret edildi.

90+2. dakika: Galatasaray'da Hamit çıktı, yerine Olcan girdi.

90+4. dakika: Galatasaray'da Sneijder çıktı, yerine Emre Çolak girdi.

Derbi Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...