Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Kasım 2015 16:37 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:14

1 Kasım hezimetinden sonra ilk görüntüsü

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, MHP Lideri Bahçeli’yi Ankara'da ziyaret etti.

1 Kasım hezimetinden sonra ilk görüntüsü
MHP Kayseri İl Başkanı, Baki Ersoy, MHP Lideri Bahçeli,

Yazılı açıklama yapan MHP Kayseri il Başkanı Baki Ersoy, tüm politikalarının iflas ettiğini ileri sürdüğü AK Pati'nin tek başına iktidara gelmesinin akıl ve mantıkla izahının olmadığını ve incelenmesi gerektiğini söyledi. Ersoy, "Yolsuzlukları ayyuka çıkmış, vatana ihanetleri deşifre olmuş, yalan ve aldatmaları bizzat kendi ağızlarından itiraf edilmiş bir partinin iktidar yetkisiyle ödüllendirilmesi akıl ve mantıkla izahı olmayan bir husustur" dedi.
AK Parti iktidarının istikrar getirmeyeceğini geçen yılları mumla aratacak felaketlere davetiye çıkaracağını ileri süren Baki Ersoy, "MHP dik duruşunu koruyarak, milli ve manevi değerlere sahip çıkarak ve en önemlisi 7 Haziran sonrası sandıktan çıkan iradeyi kabul etmeyip tekrar seçimi dayatan zihniyetin algı operasyonlarına rağmen, oy ve milletvekili sayısı olarak bakıldığında yüzlerimiz gülmese de her zaman doğruları savunacak, hainleri emellerine ulaştıramayacak bir çoğunlukla TBMM'deki yerini almıştır" diye konuştu.
MASASININ ÜZERİNDEKİ DOSYALAR DİKKAT ÇEKTİ

Görüşme sırasında Bahçeli'nin çalışma masasının üzerindeki onlarca dosya bulunması dikkat çekti. Dosyalarda illerdeki oy düşüşleriyle ilgili raporlar olduğu tahmin ediliyor.

Bugünden seferberlik başlatıp önümüzdeki seçimlerde iktidara gelecek çoğunluğa ulaşmak istediklerini anlatan Ersoy, "Bu hedeflere ulaşmak için en önemli aşılması gereken engel partimizi hedef alan kuşatmayı bertaraf etmektir'' dedi.
Baki Ersoy, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin hedef alınmasıyla ilgili de şöyle konuştu:

"Genel Başkanımız Devlet Bahçeli dün olduğu gibi bugün de alçakça saldırıların ve kara propagandanın hedefidir. Sayın Bahçeli ilkelerimizden ödün vermeden, inandığımız doğrulardan sapmadan sadece doğruları ve Türk milletinden yana olan tezlerini savunarak doğru yolda yürümektedir. Milliyetçi Hareket’in liderini hedef alıp başla gövdeyi kopararak yok etmek isteyen her türlü gafilin, partimize gönül vermiş insanımız farkındadır. Yayında gerilmiş ok misali dik duracak, Türk milliyetçilerinin üzerinde oynanan oyunları hedefimizden şaşmadan bozacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...