Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Temmuz 2015 12:26 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:16

20 yıldır böylesi görülmedi!

Altındüşüşünü 10`ncu güne taşırken ve 1996`dan bu yana en uzun düşüş dönemini gerçekleştirmeye yöneldi.

20 yıldır böylesi görülmedi!
altın, altın fiyatı, cumhuriyet altını, altın haberleri,

Altın New York'ta düşüşünü 10'ncu güne taşırken ve 1996'dan bu yana en uzun düşüş dönemini gerçekleştirmeye yönelirken, Goldman Sachs Group Inc. düşüşün daha da süreceği tahmininde bulundu.
Altının onsu yüzde 0.9 düşerek ons başına 1,088 dolara kadar geriledi. Fiyatlar Pazartesi günü 1,080 dolar ile beş yılın en düşük seviyesini gördü.
Aralarında Hou Jun'un da bulunduğu Citic Futures Co. stratejistleri, e-posta yoluyla yaptıkları değerlendirmede, "Fiyatlar istikrar kazanıyor görünüyor ve Fed'in gelecek haftaki toplantısı öncesi konsolide olabilir," dedi ve ABD'de faizin artırılacağı beklentileri altın üzerinde baskı oluşturmaya devam edecek" şeklinde görüş bildirdi. 
Fed Başkanı Janet Yellen, geçen hafta kanun koyuculara yaptığı konuışmada, yetkililerin bu yıl faiz artırımına gitme kararı almasını beklediğini söyledi. ABD merkez bankası 28-29 Temmuz'da toplanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...