Tgrt Haber
30 Aralık 2016 10:28 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

2017 yılbaşı hediye önerileri sevgili, arkadaş, anne, babaya ne hediye alınır | En güzel hediye önerileri

Yılbaşı yaklaşırken en güzel hediye önerilerini sizler için bir araya getirdik. Sevgili, arkadaş, anne, babanız için alabileceğiniz hediye önerileri haberimizde. Yılbaşında ne hediye alacağım diye düşünmenize gerek yok.

2017 yılbaşı hediye önerileri sevgili, arkadaş, anne, babaya ne hediye alınır | En güzel hediye önerileri
yılbaşı, yılbaşı hediyeleri, hediye önerileri, yılbaşı hediye önerileri,

2017 yılbaşında Sevgili, arkadaş, anne, babanız için ne hediye alacağım diye düşünüyorsanız bu haberimiz size göre. Yılbaşı için en güzel hediye fikirlerini haberimizde bir araya getirdik. 

YILBAŞI İÇİN EN GÜZEL HEDİYE FİKİRLERİ

Pijama: Kış soğuklarından çok etkilenen sevgilinize onu sıcacık tutacak bir pijama hediye etmeye ne dersiniz? Pijama takımı sevgilinizin de çok hoşuna gidecek.

Güzellik seti: Bakımına düşkün sevgilinizi sevindirecek hediyelerden biri farklı fiyat alternatifleri olan güzellik setleri olabilir.

Meyve sepeti: Sevdikleriniz yeni yıla tatlı bir başlangıç yapsın ister misiniz? Hem sağlıklı hem farklı bir hediye düşünüyorsanız, meyve sepeti iyi bir seçenek olacaktır.

2017 yılbaşı hediye önerileri sevgili, arkadaş, anne, babaya ne hediye alınır | En güzel hediye önerileri

YÜZÜK, PARFÜM VEYA FORMA

Yüzük: Takıya meraklı bir kız arkadaşınız varsa, yılbaşında ona hoşuna gidecek bir yüzük hediye edebilirsiniz. Pahalı olmasına gerek yok, fazlaca fiyat alternatifi bulunan yüzüklerin her bütçeye hitap eden modelleri piyasada mevcut.

Parfüm: Artık klasikleşmiş bir hediye olan parfüm yıllardır en çok tercih edilen hediyeler arasında. Güzel kokmayı seven sevgiliniz için harika bir hediye alternatifi olabilir.

2017 yılbaşı hediye önerileri sevgili, arkadaş, anne, babaya ne hediye alınır | En güzel hediye önerileri

Baba koltuğu: Sevgiliniz ya da eşinize uzun zamandır istediği baba koltuğunu,bu yeni yılda hediye etmeye ne dersiniz? Partneriniz, tüm günün yorgunluğunu bu koltukta atarken size her defasında teşekkür edecek. Pahalı hediye seçeneklerinden olan bu hediyeyi tüm aile birleşip evin babasına alabilir. Yıllarca aklından çıkmayacak bir hediye olacaktır.

Tuttuğu takımın forması: Futbol tutkunu tuttukları takımın forması yeterince memnun edici bir hediye. Siz de yeni yılda sevdiklerinize onun adına özel düzenlenmiş bir forma hediye edebilirsiniz.

YILBAŞINDA HEDİYE OLARAK NE ALABİLİRİM?

Yılbaşı için hediye seçimi yaparken dikkat edilecek birçok farklı nokta olsa da sizin en çok dikkat etmeniz gereken sevdiklerinizin ne tür hediyelerden hoşlanacağını belirlemek. Sevdiklerinizin hoşlandığı şeyleri belirledikten sonra hediye almak sizin için oldukça kolay hale gelecektir. Kaldı ki birçok kişi sizin ne hediye aldığınızla ilgilenmez. Onlar için önemli olan onları düşünerek bir hediye almış olmanızdır. Bu bile onları mutlu etmeye yetecektir. Siz de bu düşünce ile hediye seçimlerinizi yaparsanız hiç zorlanmadan onlar için en güzel hediyeleri aldığınızın farkına varacaksınız.

Yılbaşı için hazırlanan onlarca farklı Yılbaşı hediye sepetleri bulunuyor. Eğer yılbaşında sevdikleriniz ile büyük bir eğlence düzenlemeyi düşünüyorsanız bu hediye sepetleri size yardımcı olacaktır. Hediye sepetleri içerisinde yer alan birbirinden farklı onlarca hediye gece boyunca sizi eğlendirmeye yetecektir. Ayrıca dilerseniz bu hediye sepetlerini arkadaşlarınıza hediye etmek için de alabilirsiniz.

Yılbaşı hediye sepetleri dışında yılbaşına özel olarak hazırlanmış olan farklı hediyeler de bulunur. Bu hediyeler ise genel olarak cüzdan, kupa, kitap ayıracı, kişiye özel hediyeler gibi sıralanabilir. Hediye alacağınız kişiye göre siz de seçeceğiniz hediyeyi değiştirebilirsiniz. Eğer eşiniz ya da sevgiliniz için yılbaşı hediyesi alacaksanız bu durumda daha özel bir şeyler almayı düşünebilirsiniz. Yılbaşına özel olarak hazırlanmış olan çikolatalar bu seçimlerden bir tanesi olabilir. Ayrıca üzerinde kanat olan kalpli ve pırlantalı bir kolye de yine eşiniz ve sevgiliniz için alabileceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesidir. Bu hediyelere eşiniz ve sevgiliniz asla hayır diyemeyecektir.

2. Tohum Otizm Vakfı'ndan istemediğiniz kadar hediye çeşidi bulabilirsiniz.

Tohum Otizm Vakfı'ndan istemediğiniz kadar hediye çeşidi bulabilirsiniz.
Online dükkanda tişörtlerden bez çantalara, telefon kılıflarından kartlara kadar herşey mevcut.

3. Toplum Gönüllüleri Vakfı'ndan anlamlı bir takvim.

Toplum Gönüllüleri Vakfı'ndan anlamlı bir takvim.
Her ne kadar çanta, telefon kılıfı, kalem seti gibi seçenekleriniz de olsa biz en çok iyi niyetlerle dolu 2017 takvimini çok beğendik!

Ürünlere Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.

4. Koruncuk Vakfı'ndan harika mumlar.

Koruncuk Vakfı'ndan harika mumlar.
Bu harika mumlar ve mumluklar rengarenk!

Aynı zamanda bardak altları da mevcut.

Fiyatlar 15-40 TL arası değişiyor.

5. Türkiye Omurilik Felçliler Derneği'nden anlamlı hediyeler.

Türkiye Omurilik Felçliler Derneği'nden anlamlı hediyeler.
Engelli kardeşlerimiz tarafından tasarlanan tişörtler, kupalar, bez çantalar yalnızca 15-20 TL arası fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ürünlere derneğin genel merkezini arayarak ulaşabilirsiniz.

Yılbaşı yaklaşırken en güzel hediye önerilerini sizler için bir araya getirdik. Sevgili, arkadaş, anne, babanız için alabileceğiniz hediye önerileri haberimizde. Yılbaşında ne hediye alacağım diye düşünmenize gerek yok.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...