Tgrt Haber
24 Mart 2018 21:38 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

26 Mart Survivor KİM ELENDİ? | Survivor kim elendi, elemeye kimler kaldı | Survivor CANLI

Survivor 26 Mart eleme | Survivor 8. hafta kim elendi? | Survivor son kim elendi? SURVİVOR CANLI Survivor eleme heyecanı bu akşam başladı. Survivor 8. hafta eleme adayları arasında Survivor Anıl, Survivor Yağmur ve Survior Ramazan isimleri olacak ve bu akşam adaya bu isimlerden biri veda edecek. Flaş gelişme olarak duyuracağımız Survivor'da elenen kim oldu, Survivor son elenen ismi haberimizde bulabilirsiniz...

26 Mart Survivor KİM ELENDİ? | Survivor kim elendi, elemeye kimler kaldı | Survivor CANLI
survivor dokunulmazlık,survivor kim elendi,survivor kim gitti,survivor dokunulmazlık kim kazandı,SURVİVOR KİM ELENDİ,SURVİVOR KİM GİTTİ,26 MART SURVİVOR KİM ELENDİ

26 Mart Survivor KİM ELENDİ? | Survivor kim elendi, elemeye kimler kaldı | Survivor CANLI Survivor eleme heyecanı bu akşam başladı. Survivor 8. hafta eleme adayları arasında Survivor Anıl, Survivor Yağmur ve Survior Ramazan isimleri olacak ve bu akşam adaya bu isimlerden biri veda edecek. Flaş gelişme olarak duyuracağımız Survivor'da elenen kim oldu, Survivor son elenen ismi haberimizde bulabilirsiniz...

Survivor 26 Mart eleme | Survivor 8. hafta kim elendi? | SURVİVOR CANLI İZLE Survivor eleme heyecanı bu akşam başladı. Survivor 8. hafta eleme adayları arasında Survivor Anıl, Survivor Yağmur ve Survior Ramazan isimleri olacak ve bu akşam adaya bu isimlerden biri veda edecek. Survivor kim elendi, Survivor kim gitti, survivor adaya veda eden isim anahtar kelimeleriyle hem haberimizin içeriğinde hem de internet sitelerinde öğrenebileceğiniz sonucu Flaş gelişme olarak duyuracağımız Survivor elenen kim oldu, Survivor son elenen ismi haberimizde bulabilirsiniz...

Survivor elenen isim Ramazan Kalyoncu oldu. 26 mart

SURVİVOR ELENEN İSİM KİM OLDU (OLACAK?)

Survivor 2018'de 8. hafta eleme heyecanı yaşanıyor. Haftaya Turabi ile Adem'in kavgası ile başlayan ada sakinleri, bu kavganın tarafları arasında barış sağlanana dek gerilimli hava sürerken sembol, iletişim ve dokunulmazlık oyunlarına bu atmosferle girildi. Survivor 2018'de yaşanan All Star-Gönüllüler rekabeti her hafta başka bir boyuta taşınırken, Survivor izleyenleri bu heyecanı ilgiyle takip ediyor. Survivor elemelerinde 26 mart akşamı ise eleme adayları olarak Survivor Ramazan Kalyoncu kimdir, Survivor Yağmur ve Survivor Anıl Berk isimleri öne çıkarken, Haftayı dokunulmazlık alarak kapatan Cumali, Performans ödülü ile haftayı taçlandıran Survivor Birsen bu eleme heyecanının dışında kaldılar. İşte Survivor kim elendi, Survivor kim gitti, Survivor 26 kim elendi, Survivor adaya veda eden isim....

survivor kim gitti

SURVİVOR ÜMİT KARAN KORKUTTU!

Survivor 2018'de 8. hafta geride kalırken bu hafta içinde yaşanan bir olay hem ada sakinlerini hem de ekranl başındakileri korkuttu. Heyecanlı bir oyun sırasında Survivor Ümit Karan, oyun sırasında sakatlanarak herkesi korkuttu.

Survivor 24 Mart ödül oyununu All Star takımı, Gönüllüler takımını 10-3 yenerek yine galip geldi.

Survivor'da büyük şok! Merve'ye ne oldu?

 Survivor 2018`in yeni tanıtım fragmanında yine kıran kırana mücadeleler yaşanıyor. Yarışmanın yeni yayınlanan son fragmanında All Star takımında yer alan Merve suya düşüp boğulma tehlikesi geçiriyor. Gönüllüler takımından Batuhan ise buna inanmayıp "Şov yapıyor" deyince herkes geriliyor. Oyun esnasında dengesini kaybedip suya düşen Merve suda baygın halde kalıyor.Bunun üzerine Turabi "Sen böyle bir şey iddia edemezsin." deyip Batuhan`ın üzerine yürüyor.

SURVİVOR'DA ADAYA VEDA EDEN İSİM İPEK OLMUŞTU!

Survivor 7. hafta elemelerinde herkesi şaşkınlığa uğratan bir gelişme yaşanmıştır. Survivor 7. haftada 21 mart akşamı eleme adayları arasında yer alan Survivor iPEK adaya veda eden isim olarak Survivor eleme tarihine adını yazdırmıştı.

survivor kim elendi

SURVİVOR İPEK KİMDİR?

Survivor İpek Yaşar 27 yaşındadır. Hukuk Fakültesi mezunudur. Aynı zamanda Galatasaray A Takımı’nda forma giymiş milli su topu oyuncusudur. Aynı zamanda atlet olan İpek, crossfit hocalığı yapıyor. CrossFit sporcusu olan İpek Yaşar Hukuk Fakültesini bitirmiştir. Daha sonra yüksek lisans yapan İpek Yaşar başarılı bir avukat adayıdır.

SEMA DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA İSYAN ETTİ!

survivor adaya veda eden isim 26 mart

Bu haftaki oynanacak dokunulmazlık oyunu öncesinde Acun Ilıcalı, havuz parkurunda Funda'nın bir önceki oyunda boğulma tehlikesi atlattığı için oynamayacağını belirtti. Bu duruma çok sinirlenen All star takımı yarışmacısı Sema, duruma tepki göstererek; 'Bu oyun dokunulmazlık oyunu, bizim takımdan değil de yüzme bilmeyen gitsin ozaman, Adaletli olsun burası Survivor' dedi.

İki yarışmacıda karşılıklı sözlü tartışmaya girerek gerginlik oluşturdu. Acun Ilıcalı ise olayın Funda'ya kaldığını oynayıp oynanamak ona kalmış diyerek ortalığı yatıştırdı. Funda ise, karşı takıma 'Ben muhattap olduğum kişilere açıklamasını yaptım, size açıklama yapmak zorunda değilim. Ben oynamıyorum' diyerek oyuna katılmadığını açıkladı. 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Gerilimin tavan yaptığı dokunulmazlık oyunu heycanı nefesleri kesti. Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım All Star takımı oldu. Kıran kırana geçen mücadelede dokunulmazlık oyununu 10'a 7 All Star takımı kazandı. Sumo Oyunda 3'te 3 yaparak dokunulmazlık sembolünü Turabi aldı. Gönüllüler takımı bu akşam ada konseyine gidecek takım oldu. Eleme adayları Anıl, Ramazan,Yağmur oldu.

GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA 2 İSİM DOKUNULMAZ OLDU

Gönüllüler takımında Birsen en iyi performansı göstererek  dokunulmaz oldu. Birsen bu hafta konseyde ismi söylenmeyecek ilk isim oldu. 

HAKAN DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA YERE YIĞILDI

Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu sırasında şok bir olay yaşandı. Hakan Adem ile oyun oynadığı sırada kaşına aldığı darbeyle yere yığıldı. 

İLK OYUN BARAKA İÇİN OYNANDI

24 Mart akşamı ünlüler ve gönüllüler takımı oyunu kazanmaları halinde 4 gün boyunca konforlu barakada kalmaya hak kazanacak, süt ve kruvasan ise bu ödülün bir parçası olacaktı. Kafa kafaya mücadele eden ünlüler ve gönüllüler takımı, skorlar 9-9'a gelince bayrak yarışına çıktı. Bayrak yarışında ünlüler takımında Turabi-Sema, gönüllüler takımında ise Mustafa Kemal-Birsen parkura çıkan isim oldu. Buna göre kazanan çok az farkla gönüllüler takımı oldu.

SURVİVOR 24 MART ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor son bölümünde yaşanan rekabetin kazananı Gönüllüler takımını 10-3 yenen All Star takımı oldu.

survivor anıl berk

SURVİVOR ANIL BERK BAKİ KİMDİR?

Anıl Berk Baki, 1991 yılında İstanbul'da doğdu. Lise eğitimini Galatasaray Lisesi'nde tamamladı. Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü'nü bitirdi. Hobi olarak uğraştığı Yelek sporunu ilerleyen zamanlarda profesyonel olarak yapmaya başlayan Baki, kendisini bu alanda iyice geliştirerek Milli sporculuğa kadar yükseldi.

survivor 24 mart ödül oyunu

SURVİVOR 7. HAFTADA YAŞANANLAR

Survivor’ın perşembe günü yayınlanan 29. bölümümde oynanan ada oyununu All Star takımı kazanırken ödül oyunu ise Gönüllüler'in olmuştu.Survivor’ın günkü süt ve kek ödüllü ada oyununu 10-7 All Star takımı kazandı. Yedinci haftanın ikinci oyununda hentbol mücadelesi yaşandı. Hamburger, patates kızartması ve soğan halkası ödüllü oyun ise 10-8 Gönüllüler'in oldu. 29. bölümde ayrıca sakatlığından dolayı All Star'dan ayrılan Ecem'in yerine Berna Canbeldek takıma katıldı. Survivor'da geçtiğimiz bölümlerde ise All Star'a Yiğit ve Elif; Gönüllüler'e ise Batuhan ile Mustafa dahil olmuştu.

24 MART SURVİVOR ÖDÜL OYUNU

SURVİVOR İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da yarışmacıların en çok önemsedikleri oyunun başında gelen iletişim oyunu all star ve gönüllüler takımını mutlu etti. Şimdiye kadar iletişim oyunun kazanma başarısı gösteremeyen gönüllüler eğer kazanırsa hayranlarında gelen mesajları, all star takımı kazanırsa arkadaşlarında gelen mesajları okuma fırsatı yakalayacak.

Murat – Anıl: Murat kazandı.

Merve – Nagihan: Merve kazandı.

Adem – Hakan: Adem kazandı.

Berna – Nevin Yanıt: Berna kazandı.

Turabi – Mustafa Kemal: Turabi kazandı.

Elif – Birsen: Elif kazandı.

Murat – Hakan: Murat kazadı.

Sahra – Nevin Yanıt: Sahra kazandı.

Yiğit – Mustafa Kemal: Mustafa Kemal kazandı.

Berna – Birsen: Birsen kazandı.

Adem – Anıl: Anıl kazandı.

Merve – Yağmur: Merve kazandı.

Turabi – Hakan: Turabi kazandı.

SURVİVOR ÜMİT KARAN SAKATLIK TEHLİKESİ YAŞADI

Sembol oyunu sırasında herkesin yüreği ağzına geldi. Survivor Ümit Karan acılar içinde yerde kaldı. Acı içinde kendini yere bakan Ümit Karan’ı gören yarışmacılar yarışmacılar panik halinde Karan’ın yanına koştu. Ciddi bir problemi olmadığı Ümit Karan tedavinin ardından takım arkadaşlarının yanına döndü.

SURVİVOR SEMBOL OYUNU FİNAL:

Kadınlar sembol oyunu finaline Yağmur ile Nagihan karşı karşıya geldi. İki kere oyunu kazananın sembol sahibi olacağı yarışmada ilk oyunu Nagihan kazanarak skoru 1-0 yaptı. Yarışmada iyi bir performans sergileyen Yağmur diğer iki oyunu da kazanarak durumu 2-1 yaptı ve sembolün sahibi oldu…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...