Tgrt Haber
03 Temmuz 2015 10:01 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Acun Ilıcalı Duygu'yu kovdu

Survivor All Star’da Kıbrıs’ta yarışmacılar yüzleşme için bir araya geldi. Gergin geçen programda Bozok’la tartışan Duygu Çetinkaya’yı Acun Ilıcalı konseyden kovdu.

Acun Ilıcalı Duygu'yu kovdu
survivor, survivor all star, survivor finalistleri, turabi, merve aydın, begüm, hilmicem, TV8,star,Temmuz,Kıbrıs,Yarışma,Survivor

Survivor All star finale kalan iki Yarışmacısı ile final yapmaya hazırlanırken, final öncesi son bölüm, finalist Merve Aydın ve Turabi’nin elenen yarışmacılarla yüzleşmesine sahne oldu. Gergin anların yaşandığı programda, birbirleri hakkında sert eleştirilerde bulunan yarışmacılar karşı karşıya geldi. Konseyin henüz başında, daha önce eski yarışmadan da kavgalı olan Bozok ve Duygu birbirine girdi. Duygu’nun ani çıkışının ardından Acun Ilıcalı defalarca uyarmasına rağmen genç kadını susturamadı. Duygu Bozok’u kadın düşmanı olarak suçlarken, Bozok ise ilginç bir şekilde “Bu kız sırılsıklam aşık” diyerek herkesi güldürdü.
Duygu sert tartışma esnasında ayağa kalkınca son damla da taşmış oldu. Acun Ilıcalı Duygu Çetinkaya’ya ‘Seni nasıl susturabiliriz?’ diye sordu. Duygu’nun cevabı ‘Beni gönderebilirsiniz’ oldu. Bu cevap üzerine Acun Ilıcalı Duygu Çetinkaya’yı yayından çıkardı. Ilıcalı ardından seyircilerden yaşanan gerginlik için özür diledi.
SURVIVOR'DA YÜZLEŞME
Survivor All Star’da bu akşam yarışmacılar ada hayatı boyu yaşananları konuşup, yüzleşecekler. Herkes birbirine aklında kalan soruları soracak, yaşadıkları problemler üzerine konuşacaklar. Kendini yarışmada ifade etme fırsatını bulamayanlar büyük final öncesinde tüm düşüncelerini anlatma şansı yakalayacaklar. 
10 Yılın Şampiyonunun belli olmasına bir adım kala yarışmacılar birbirleri ile karşı karşıya geldiklerinde neler yapacaklar? Birbirlerine ne açıklamalarda bulunacaklar?
SURVIVOR'DA BÜYÜK FİNAL
Kuzey Kıbrıs’tan ekranlara gelecek olan Survivor All Star’daelenen tüm yarışmacılar büyük finalde bir araya gelecek.
Aylardır Dominik’te ve oyunlarda mücadele eden yarışmacılar, ada hayatları boyunca yaşadıkları ilginç anları izlerken çok eğlenecekler.
Canlı yayında halk oylaması ile All Star şampiyonunun belli olacağı yarışmada, finalistler büyük bir heyecan yaşayacaklar.
Survivor All Star’a damgasını vuran olaylar da final akşamında konuşulacak.
10 Yılın Şampiyonu kim olacak? 3 Temmuz Cuma akşamı TV8’de!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...