Tgrt Haber
11 Şubat 2018 10:32 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Afrin'de PKK/PYD mevzileri yerle bir edildi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesine düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit ve yaralı asker haberlerinin ardından PKK/PYD mevzileri savaş uçakları tarafından yerle bir edildi.

Afrin'de PKK/PYD mevzileri yerle bir edildi
afrin,,pkk,,pyd,

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesine düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit ve yaralı asker haberlerinin ardından PKK/PYD mevzileri savaş uçakları tarafından yerle bir edildi. Yaşanan patlamalar sınır hattından görüntülendi.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesine düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit ve yaralı asker haberlerinin ardından terör örgütü PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mevzileri savaş uçakları tarafından yerle bir edildi.

Afrin'de PKK/PYD mevzileri yerle bir edildi

Uçakların bombaladığı hedeflerde meydana gelen patlamalar sınır hattından da görüldü. Hedefler sınır birliklerinde konuşlu bulunan fırtına obüsleri tarafından da aralıksız olarak ateş altına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...