Tgrt Haber
12 Ocak 2017 15:06 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

Ahmet Çalık Kimdir? Galatasaray, Gençlerbirliği'nin yıldızı Ahmet Çalık'la anlaştı!

Gençlerbirliği Futbol takımının genç yıldızı Ahmet Çalık Galatasaray'la mutlu sona ulaştı. Peki Ahmet Çalık kimdir? Hangi mevkide oynar? Sarı Kırmızılılar milli stopere ne kadar ücret ödeyecek. İşte tüm transfer detayları haberimizde.

Ahmet Çalık Kimdir? Galatasaray, Gençlerbirliği'nin yıldızı Ahmet Çalık'la anlaştı!
ahmet çalık kimdir, ahmet çalık,galatasaray,gençlerbirliği,transfer,futbol haberleri,

Galatasaray, Ahmet Çalık transferi için Gençlerbirliği ile 2.5 milyon euroya anlaşmaya vardı. Milli stoper yıllık 900 bin euro kazanacak ve imza 4.5 yıllık atılacak.

Gençlerbirliği'nin milli stoperi Ahmet Çalık Galatasaray ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Çalık için 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. Ahmet Çalık ise yıllık 900 bin euro ücret alacak. Milli oyuncu bugün İstanbul'a gelerek yeni takımının tesislerine gidecek.
 
Ahmet Çalık Galatasaray'da  - Gençlerbirliği Kulübü Başkanı  Cavcav: "Milli futbolcumuz Ahmet Çalık'ın transferi konusunda Galatasaray ile el  sıkıştık. Galatasaray, altyapımızdan yetişen Ahmet Çalık'ın bonservisi için 2,5  milyon euro ödeyecek"
 
İLHAN CAVCAV'DA AÇIKLADI! 'AHMET ÇALIK İÇİN GALATASARAY'LA ANLAŞTIK!'

 
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, futbolcuları  Ahmet Çalık'ın transferi konusunda Galatasaray ile anlaştıklarını söyledi.
 
Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 22 yaşındaki stoperin  transferi için görüşmelerin uzun zamandır sürdüğünü hatırlatarak, "Milli  futbolcumuz Ahmet Çalık'ın transferi konusunda Galatasaray ile el sıkıştık.  Galatasaray, altyapımızdan yetişen Ahmet Çalık'ın bonservisi için 2,5 milyon euro  ödeyecek. Gençlerbirliği, sadece altyapısından yetiştirdiği futbolcularla ayakta  kalmıyor, aynı zamanda Türk futboluna da hizmet etmeye devam ediyor." ifadelerini  kullandı.
 
Gençlerbirliği'nin A takımında 2011'den beri oynayan Ahmet, çıktığı  118 maçta 4 gol kaydetti. 22 yaşındaki savunma oyuncusu, A Milli Takım formasını  da 7 kez giydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...