Tgrt Haber
13 Mart 2014 14:50 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

Ahmet Küçüktağ kimdir, Ahmet Küçüktağ hayatını kaybetti, Ahmet Küçüktağ öldü

Tunceli'de Polisin Berkin Elvan'ın ölümünü protesto etmek isteyen gruplara sıktığı gaz bombasından etkilenen bir polis memuru kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan, duran kalbi tekrar çalıştırılan ve durumu kritik olan polis memuru Ahmet Küçüktağ, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Ancak Küçüktağ, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 30 yaşındaki polis memuru Küçüktağ, tedavi altına alındı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybeden Küçüktağ'ın Elazığ'lı ve 8 aylık evli olduğu öğrenildi. Hastane önüne gelen polisler, mesai arkadaşlarının ölüm haberini alınca göz yaşlarına boğuldu.

Ahmet Küçüktağ kimdir, Ahmet Küçüktağ hayatını kaybetti, Ahmet Küçüktağ öldü
Ahmet Küçüktağ kimdir,ahmet küçükdağ,Ahmet Küçüktağ öldü,berkin elvan,Ahmet Küçüktağ hayatını kaybetti,

Ahmet Küçüktağ kimdir? Gazdan zehirlenerek şehit olan polis memuru... Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimi Erdem Kaya, gazdan etkilenerek hastaneye kaldırılan polis memurunun şehit olduğunu açıkladı.
Ahmet Küçüktağ kimdir? Gazdan zehirlenerek şehit olan polis memuru.Tunceli'de Polisin Berkin Elvan'ın ölümünü protesto etmek isteyen gruplara sıktığı gaz bombasından etkilenen bir polis memuru kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan, duran kalbi tekrar çalıştırılan ve durumu kritik olan polis memuru Ahmet Küçüktağ, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Ancak Küçüktağ, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
AHMET KÜÇÜLDAĞ KİMDİR
Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 30 yaşındaki polis memuru Küçüktağ, tedavi altına alındı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybeden Küçüktağ'ın Elazığ'lı ve 8 aylık evli olduğu öğrenildi. Hastane önüne gelen polisler, mesai arkadaşlarının ölüm haberini alınca göz yaşlarına boğuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...