Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ocak 2017 16:22 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:50

Aksaray ve İnegöl de kar tatili var mı Son Dakika Valilik açıklaması | 10 Ocak

Aksaray ve İnegöl de kar tatili var mı yok mu herkes bunu merak ediyor. Valiliklere çevrilmiş durumda gözler ve son dakika açıklamaları geliyor. 10 Ocak 2017 Salı günü kar tatili var mı.

Aksaray ve İnegöl de kar tatili var mı Son Dakika Valilik açıklaması | 10 Ocak
aksaray kar tatili var mı, bursa inegöl kar tatili var mı, 10 ocak 2017 kar tatili olan iller, bursa inegöl kar tatili, aksaray kar tatili,

Aksaray ve İnegöl de kar tatilivar mı yok mu herkes bunu merak ediyor. Valiliklere çevrilmiş durumda gözler ve son dakika açıklamaları geliyor. 10 Ocak 2017 Salı günü kar tatili var mı. Aksaray'da yoğun kar yağışı haftasonu etkisini gösterdi. Aksaray'da bugün okullar tatil mi sorusunun cevabı öğrenciler tarafından oldukça merak ediliyor. Peki Aksaray'da bugün okullar tatil mi?

Aksaray'da bugün okullar tatil mi? Haftasonu yurt genelinde etkisini gösteren kar yağışının ardından Aksaray'da bugün okullar tatil mi sorusunu öğrenciler tarafından merak edilmeye başlandı.

AKSARAY'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Aksaray'da, kar ve buzlanma nedeniyle eğitime bugün ara  verildiği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, kentte yoğun kar yağışının yaşandığını belirtti. Yağışın etkisini artırdığını aktaran Kartal, kar yağışı ve buzlanma  nedeniyle il genelinde eğitime 09 Ocak Pazartesi ara verildiğini kaydetti. 10 Ocak Salı 2017 için kar tatili haberi gelir gelmez haberimizden ulaşabilirsiniz, henüz Salı günü için kar tatili açıklaması gelmedi.

İNEGÖL DE KAR TATİLİ VAR MI

Bursa'da yarın okullar tatil mi sorusu cevabını buldu. 9 Ocak Pazartesi kar tatili mi diye merak eden öğrencilerin imdadına Bursa Valiliği koştu. Bursa Valiliğinden son dakika açıklaması geldi. Peki Bursa'da okullar tatil mi?

Bursa Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle 9 Ocak Pazartesi günü anaokulu, ilk ve ortaokullar ile liselerin tatil edildiğini açıkladı. Aynı gün, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak.
Bursa Valiliği kar tatilini yazılı açıklama ile duyurdu. Olumsuz hava şartlarının devam etmesi beklendiği için bu kararın alındığı belirtilen açıklamada şöyle denildi:
"İlimiz genelinde tüm anaokulları, ilk ve ortaokullar ile liselerde 9 Ocak 2017 Pazartesi günü bir gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaklardır.

Bursa'da karla kesintisiz mücadele devam ediyor

Bursa'da 17 ilçedeki karla mücadele çalışmaları kapsamında gece boyunca kapanan 321 mahalle yolunu trafiğe açıldı.
Bursa Büyükşehir Belediye Ulaşım Daire Başkanlığı Yol İşleri Şube Müdürlüğü, toplam 132 araç ve 320 personelle sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarında dün gece kardan kapanan 321 mahalle yoluna müdahale etti. Çalışmalar kapsamında gece kapanan Büyükorhan'da 15, Gemlik'te 5, Gürsu'da 2, İnegöl'de 70, İznik'te 18, Karacabey'de 15, Keles'te 30, Kestel'de 9, Mudanya'da 10, Mustafakemalpaşa'da 60, Nilüfer'de 4, Orhaneli'nde 45, Orhangazi'de 10, Osmangazi'de 8 ve Yenişehir'de 20 mahallenin yolu trafiğe açıldı.

Ayrıca ilçe belediyeleri de karla mücadelede aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Yıldırım Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, 600 personel ve 40 araç, 24 saat boyunca aralıksız kar küreme ve tuzlama hizmeti verdi. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan 10 adet tuz serici robot, 4 manuel tuzlama aracı, 31 kar küreyici, 2 greyder, 2 loder, 1 ekskavatör, 3 iş makinesi, 15 açık kasa araç ve 600 personel Yıldırımlıların günlük yaşamlarının ve ulaşımlarının aksamaması için çalışmalar yürüttü. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki 6 açık kasa kamyonet ve 30 personel de kar küreme ve tuzlama çalışmalarına destek verdi.
Gemlik'te ise belediye ekipleri kapalı köy yollarında aralıksız hizmet verirken, buzlanmaya karşı tuzlama çalışmasını da başarıyla gerçekleştirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...