Tgrt Haber
01 Aralık 2021 19:50

Alman basınından şok sözler! Fenerbahçe, Max Meyer...

Son dakika Fenerbahçe haberi: Sezon başında bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olan Max Meyer, taraftarın ve teknik heyetin gözüne giremedi. Alman basını Max Meyer'in performansına ilişkin haber yayınlarken, Fenerbahçe ve orta saha oyuncusuyla ilgili gündem oluşturacak ifadeler kullandı.

Alman basınından şok sözler! Fenerbahçe, Max Meyer...
Süper Lig,UEFA Avrupa Ligi,Fenerbahçe,Max Meyer

Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe'de, sezon başında uygulanan transfer politikası da tartışılmaya başlandı.

Sezona sağ ve sol bek takviyesi yapmadan başlayan Kanarya, sürpriz bir şekilde orta alana Max Meyer takviyesi yapmıştı. Alman futbolcu, sarı-lacivertli forma ile düzenli süre bulamazken tek golünü Avrupa Ligi'ne Antwerp deplasmanında attı.

Alman basını, Max Meyer'in son durumunu mercek altına alırken, Fenerbahçe ile ilgili de şoke eden bir ifade kullandı. İşte o yazı

"F.BAHÇE EN AZINDAN TÜRKİYE'DE BÜYÜK KULÜP!"

"Almanya'da geleceği yıldızı olarak gösterilen ve menajerlik şirketi tarafından 3 buçuk yıl önce 'world class' olarak tanımlanan Max Meyer, eylül ayında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe, dünya çapında olmasa da en azından Türkiye'de büyük bir kulüp. 'Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum' diyen Meyer çok beklemedi. Sivasspor karşısında ilk maçına çıktı ve 74. dakikada oyuna girdi."

"DÜNYA KLASMANINDA OLMAKTAN ÇOK UZAK"

"Yalnızca bir hafta sonra Başakşehir karşısında ilk 11'de yer aldı. Meyer zayıf oynadı ve hatalı bir karar olduğu ortaya çıktı.

Meyer'in düşük riskli pasları tercih etmesine ek olarak, 26 yaşındaki oyuncunun gerekli maç kondisyonundan yoksun olduğu özellikle belirgindi. Şaşırtıcı değil çünkü, sezon öncesi kampı geçirmedi. Meyer'in reddettiği fiziksel durumda kötü olduğuna dair endişeler artık göz ardı edilemezdi. Meyer'in takımın geri kalanıyla arasındaki kondisyon farkını kapatmak için özel eğitim alacağı bile söylendi.

Kasım ayının başında Meyer, Avrupa Ligi'nde Royal Antwerp'e karşı deplasmanda 3-0'lık bir galibiyetle geri döndü ve ilk golünü kutladı. Meyer, son zamanlarda yükselen form eğrisine rağmen yine de 'dünya klasmanında' olmaktan çok uzak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...