Tgrt Haber
12 Nisan 2014 14:38 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:26

Altın Fiyatları (Çeyrek,Yarım,Tam Altın) - Döviz Kuru (Euro Fiyatı, Dolar Fiyatı) - Borsa Rakamları

Çeyrek Altın Fiyatları. Yarım Altın Fiyatları. Tam Altın Fiyatları. Güncel Altın Fiyatları ve borsa rakamları. Türkiye'de yatırımcıların paralarını kısa ve uzun vadede değerlendirmek için alım satım yaptıkları emtiaların başında Altın, Dolar ve Euro gelmektedir. Yine ülkemizde yatırımcıların rağbet ettiği alanlardan birisi de Borsa'dır.

Altın Fiyatları (Çeyrek,Yarım,Tam Altın) - Döviz Kuru (Euro Fiyatı, Dolar Fiyatı) - Borsa Rakamları
Altın Fiyatları, Çeyrek,Yarım,Tam Altın, Döviz Kuru, Euro Fiyatı, Dolar Fiyatı, Borsa Rakamları, altın fiyatları, çeyrek,yarım,tam altın, döviz kuru, euro fiyatı, dolar fiyatı, borsa rakamları

En çok kazandıran Altın fiyatları. (Çeyrek Altın, Yarım Altın, Tam Altın fiyatları) Türkiye'de yatırımcıların paralarını, birikimlerini kısa ve uzun vadede değerlendirmek için kullandıkları ve alım satım yaptıkları emtiaların en başında Altın, Dolar ve Euro gelmektedir. Bu yüzden Çeyrek Altın Fiyatları,Yarım Altın Fiyatları, Tam Altın Fiyatları, Dolar ve Euro kurları yakından takip edilmektedir. Gene ülkemizde yatırımcıların rağbet gösterdiği alanlardan birisi de Borsa'dır. Borsa rakamları ülke ekonomisi ve Dünya'da yaşanan günlük ya da uzun vadeli vakalara ve glişmelere göre pozisyon alır. Altın fiyatları, Dolar ve Euro kurlarında olduğu gibi Borsa'da da piyasa, gün be gün değişiklikler gösterir... İşte Altın fiyatları, Dolar, Euro kurları ve Borsa rakamlarına ait günlük rakamlar...
Günlük Güncel Altın ve Borsa rakamları (Çeyrek Altın Fiyatları - Yarım Altın Fiyatları - Tam Altın Fiyatları)

Çeyrek Altın Fiyatları: 146,88 TL

YARIM ALTIN FİYATLARI: 293,77 TL

TAM ALTIN FİYATLARI: 603,07 TL

Gr Altın Fiyatları: 89,68 TL

DOLAR FİYATI: 2,118 TL

EURO FİYATI: 2,938 TL

BORSA RAKAMLARI: 72,736

ALTIN NEDİR?

Türkiye’de iç piyasaya sürülen mücevherler 22, 18 ve 14 ayarlık altın alaşımlarından yapılır. Ayar, bir gram alaşımda bulunan altın miktarıyla belirlenir. 24 ayar altın; arı ya da saf altındır ve 1000 milyemdir. 22 ayarda gram başına 916 milyem (mg), 18 ayarda 750 milyem, 14 ayarda 583 milyem altın bulunur. Özellikle dış satım amacıyla kullanılan 21 ayarda ise, 875 milyem altın bulunur. 18 ayarlık altın alaşımları gümüş ve bakır miktarlarına göre ayrımlı renkler alır: % 25 gümüş yeşil altını, % 12.5 gümüş ve % 12.5 bakır sarı altını, % 0.6 gümüş ve % 19 bakır pembe altını, % 25 bakır kırmızı altını oluşturur.

DOLAR NEDİR?

Dolar, 100 sente denk para birimidir. ABD, Kanada, Avusturalya ile Güney Amerika, Pasifik, Karayipler, Güneydoğu Asya ve Afrika’daki bazı ülkelerin resmi para birimi dolardır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...