Tgrt Haber
25 Eylül 2018 15:00 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Ankara Coffee Festival başlıyor

Dream Sales Machine tarafından düzenlenen Ankara Coffee Festival, 28–30 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Ankara Coffee Festival başlıyor
kahve festivali

Dream Sales Machine tarafından düzenlenen Ankara Coffee Festival, 28–30 Eylül 2018 tarihleri arasında Bilkent Center’ın ana sponsorluğunda Bilkent Station’da gerçekleşiyor. 3. nesil kahve akımının önde gelen markaları ve lezzetlerini bir araya getiren Ankara Coffee Festival’de, başkentliler usta baristalar, nitelikli lezzetler, tasarım ürünleri ve canlı 
müzik performansları ile buluşacak, workshop çalışmalarına katılabilecek. Festivalin biletleri dsmbilet.com‘da satışa sunuluyor.

Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören ve binlerce kahveseverin ilgisi ile gerçekleşen Ankara Coffee Festival’in ikincisi, 28-30 Eylül tarihlerinde Bilkent Center’ın ana sponsorluğunda Bilkent Station açık otoparkında düzenleniyor. Festivalde yer alan global kahve ve makine üreticisi markalar, kahve kuruluşları, çiftlikler, çiftlik birlikleri, ithalatçılar, tüccarlar, imalatçılar, ekipman üreticileri, kavurucular, perakendeciler, kahve barları, çikolata markaları ve nitelikli küçük artizan esnaf, ziyaretçileri yeni nesil kahve lezzetleriyle buluşturacak.

Benzersiz kahve deneyimleri
Festivali düzenleyen Dream Sales Machine, kahvenin yanında çeşitli deneyimleri de festivale kazandırarak, katılımcılara nitelikli kahvenin yaşam pratiklerine dokunduğu bir kültür alanı sunacak. Festival kapsamında kahvenin kaynağından başlayan yolculuğun tüketiciye ulaşana kadar geçen tüm süreci katılımcılarla buluşarak kapsamlı bir deneyim alanı kurgulanacak. Üç gün sürecek festivalde Ankaralı kahveseverler, özel kahve çekirdeklerden demlenmiş kahveleri tatma fırsatı  bulurken, usta baristaların hünerlerini yakından deneyimleme, sektörün   önde gelen isimlerinin gerçekleştirdiği seminer ve workshop çalışmalarına katılma, kahveye dair sınırsız çeşitlilikle buluşma imkanına kavuşacak.  

Dünyanın kahve lezzetleri
Ankara Coffee Festival, geleneksel kahve kültürünün yanı sıra, yeni nesil kahve akımını, beraberinde getirdiği yaşam stilini, interaktif workshoplar, seminerler, muhteşem konserler, sanat sergisi ve daha birçok ilgi çekici etkinlikle birlikte ziyaretçisiyle buluşturan bir şehir festivali olarak fark oluşturmayı başarıyor. İyi kahveyi deneyimleme imkanı sağlayan, dünyanın farklı ülkelerinden lezzetleri bir arada sunan ve nitelikli kahve kültürünü tanıtan Ankara Coffee Festival, üç günlük kahve maratonu boyunca başkentte en keyifli kahve deneyimlerine ev sahipliği yapacak. 

Dünya çapında ses getiren etkinliklere imza atan Dream Sales Machine, 2016 yılında Bilkent Station‘da düzenlediği Coffee Weekend Ankara etkinliği ile 9.000‘e yakın kahveseveri ağırlamış, yoğun ilgi nedeniyle 2017 yılında etkinliğin çapını büyüterek Ankara Coffee Festival‘e imza atıp 15.000‘i aşkın ziyaretçiyi ağırlamıştı. Dream Sales Machine bu yıl Ankara Coffee Festival‘de yeni bir katılımcı rekorunu hedefliyor. 

Üçüncü nesil kahve akımının önde gelen markaları ve lezzetlerini bir araya getiren Ankara Coffee Festival’in biletleri ise dsmbilet.com‘da satışa sunuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...