Tgrt Haber
21 Aralık 2016 00:04 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:50

Ankara Okullar Tatil Mi Son dakika 28 Aralık 2016 Ankara da kar yağışı bastırdı

Ankara da okullar tatil mi. Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor, Ankara'da kar yağışı yeniden bastırdı ve 28 Aralık 2016 tarihinde tatil var mı yok mu öğrenciler ve veliler bunu araştırıyor.

Ankara Okullar Tatil Mi Son dakika 28 Aralık 2016 Ankara da kar yağışı bastırdı
ankara kar tatili, ankara da kar tatili, ankara kar tatili var mı, ankara son dakika kar, 29 aralık 2016 kar tatili,

Başkent Ankara da kar yağışı etkisini sürdürüyor. 29 Aralık 2016 Perşembe günü okullar tatil olacak mı? Ankara da kar yağışı ile ilgili olarak en çok bu merak ediliyor. Veliler ve öğrenciler kar tatili var mı yok mu bunu öğrenmek istiyorlar. İşte Ankara da yaşanan kar yağışı ile ilgili son durum.

ANKARA DA OKULLAR KAR TATİLİ EDİLDİ

Ankara'da kar tatili son dakika gelişmesi olarak merak ediliyordu. Valilik açıklamayı yaptı. 29 Aralık 2016 Cuma günü Ankara da okullar tatil edildi mi hepsi ve daha fazlası haberimizde. Meteoroloji'den yapılan son dakika uyarılarına göre Ankara'da yarın kar yağışı bekleniyordu. Bu bilgiler ile birlikte ''Ankara'da yarın okullar tatil olacak mı'' sorusu gündeme gelmişti. Peki Ankara Valiliği açıklama yaptı mı? 29 Aralık Perşembe günü Ankara'da okullar tatil olacak mı? Ankara Valisi Ercan Topaca'nın kar tatiline ilişkin açıklaması haberimizde yer alıyor.

Yurtta etkili olan kar yağışı nedeniyle 9 ilden bazılarının genelinde, bir bölümünde de sadece taşımalı sistemde eğitime yarın ara verildi. Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar yarın tatil ilan edildi. Isparta’da etkili olan kar yağışı nedeniyle, kent merkezi ve bağlı köylerle, Yalvaç ve Sütçüler ilçelerinde taşımalı eğitim yapılan ilk ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verildi.

Ankara genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle 29 Aralık perşembe günü eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildi.

Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Ankara'da devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle, eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verildi. Açıklamada "İlimiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle, ilimiz genelindeki resmi ve özel tüm eğitim kurumlarında 29.12.2016 Perşembe günü 1 gün süreyle eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Kamuda görevli hamile ve engelli çalışanlar da bu tarihte idari izinli sayılacaktır." İfadeleri yer aldı.

Ankara Valisi Erkan Topaca kar tatilini, öğrencilere resmi Twitter hesabından duyurdu. Vali Topaca paylaştığı Tweet'te "Sevgili öğrenciler, kar yağışı dolayısıyla 29/12/2016 tarihinde, okullar bir gün süreyle tatil edilmiştir. Hepinize iyi tatiller dilerim" ifadelerini kullandı.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara verildiği bildirildi.

Eskişehir kent merkezi ve ilçelerinde, yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verildi.

HANGİ İLLERİMİZDE KAR TATİLİ VAR?

Meteoroloji'den gelen son uyarılarda yarın 29 mAralık Perşembe gününde bazı illerimizde kar yağışları bekleniyor. Eskişehir, Çorum, Bursa, Karabük, Bolu, İstanbul, Sakarya, Ankara'da yarın 29 Aralık Perşembe okullar tatil olacak mı? Son dakika kar tatili haberleri burada.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklamasında İç ve orta kesimlerde yurdumuzda kar yağışları görülecek. Buna nazaran bazı illerimizde okulların yarın 29 Aralık Perşembe günü tatil olması bekleniyor.

Eskişehir, Çorum, Bursa, Karabük, Bolu, İstanbul, Sakarya, Ankara'da başlayan kar yağışlarından sonra okulların yarın tatil olması gündeme geldi.

BUGÜN 29 ARALIK HANGİ İLLERİMİZDE OKULLARA KAR TATİLİ VAR?

MERSİN VE HATAY'DA EĞİTİME KAR ENGELİ

Mersin'in Gülnar ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda ve Hatay'ın bazı ilçelerinde taşımalı eğitim veren okullarda eğitime ara verildi.

Gülnar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Kadim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde yağan kar nedeniyle ilçe merkez ve köylerinde okulların öğleden sonra tatil edildiğini belirterek "Şu an ilçe merkezi ve köylerinde yoğun kar yağışı var. Bu nedenle öğleden sonra okulları tatil ettik. Yarın da kar yağışı sürerse ona göre karar vereceğiz." dedi.
- Hatay'da 3 ilçede taşımalı eğitime ara verildi
Hatay'da 3 ilçenin taşımalı eğitim kapsamındaki okullarında, kar yağışı nedeniyle bugün eğitim yapılmıyor.
Alınan bilgiye göre, kar yağışının özellikle ulaşımda meydana getirebileceği aksaklıklar göz önünde bulundurularak Belen, Hassa ve Samandağ ilçelerindeki dağlık kesimlerde taşımalı eğitim yapan tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi.


OKULLARIN TATİL OLMASI ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Gaziantep'te kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmesi en çok çocukları sevindirdi. Çocuklar karın keyfini çıkardı.
Gaziantep'te etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Haberi duyan çocuklar hemen parklara akın etti. Çocuklar Gaziantep'e yılda 1-2 defa yağan karın keyfini çıkarmak için kar topu oynayarak eğlenceli anlar yaşadı. Okulların tatil olmasından memnun olduklarını belirten çocuklar, “Okullar tatil oldu haberi duyunca çok sevindik. Bizde ailemizden izin alarak arkadaşlarla parka kar topu oynamak için geldik. Her zaman kar yağmıyor. Okulların tatil olması çok iyi oldu. Biz de bu fırsattan yararlanarak karın keyfini çıkarıyoruz. Karı çok seviyoruz” ifadelerini kullandı.

GAZİANTEP'TE EĞİTİME KAR ENGELİ


Gaziantep'te etkili kar nedeniyle il genelinde eğitime bir gün ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte etkili olan kar yapışı nedeniyle bazı kararlar alındığını söyledi. Kent genelinde eğitime bir gün ara verildiğini ifade eden Mete, hava durumuna göre bu sürenin uzayabileceğini kaydetti. Gaziantep Üniversitesi Rektörü Ali Gür de üniversite öğrencilerine bugün izin verildiğini açıkladı.

KİLİS’TE OKULLARA KAR TATİLİ

Kilis’te gece geç saatlerde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, okullar il genelinde bir gün süreyle tatil edildi.
Gece saatlerinde aniden başlayan kar yağışı nedeniyle, Kilis’te ilk ve orta dereceli okullar Valilik tarafından bugün tatil edildi. Kar nedeniyle ulaşımda da sorun oluşturdu. Öğrenci velilerine mesaj yöntemiyle okulların tatil edildiği bildirildi.

Eskişehir, Çorum, Bursa, Karabük, Bolu, İstanbul, Sakarya, Ankara'da yoğun kar yağışları devam ediyor. Kar tatili haberleri için HaberinGundemi.com adresinden ayrılmayın.

BARTIN

Bartın Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, kar, soğuk ve buzlanmadan dolayı 29 Aralık Perşembe il genelindeki tüm okullarda eğitime ara verildiği belirtildi. Açıklamada ayrıca, il genelinde hamile ve engelli tüm kamu çalışanlarının da yarın idari izinli sayıldığı ifade edildi.

KARABÜK

Karabük merkez ve ilçelerinde devam eden kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildi. Karabük Valiliği'nden alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan kar yağışının oluşturduğu olumuz koşullar nedeniyle merkez ile Safranbolu, Eskipazar, Yenice, Ovacık, Eflani ilçelerinde örgün ve yaygın eğitim kurumları 29 Aralık Perşembe tatil edildi.

Öte yandan, kent genelinde kamu görevlisi engelliler ile hamile personel, ayrıca bir talimat ya da talebe gerek duyulmadan yarın idari izinli sayılacak.

KASTAMONU

Kastamonu kent merkezinde, yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezinde taşımalı eğitim yapılan okullarda, olumsuz hava koşulları nedeni ile eğitim öğretime 29 Aralık Perşembe  ara verildiğini belirtti.

ÇORUM

Çorum'un Osmancık ve Kargı ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Osmancık'ta kar yağışı nedeniyle okulların tamamı, Kargı ilçesinde de taşımalı eğitime 29 Aralık 2016 Perşembe günü bir gün ara verilmiştir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...