Tgrt Haber
18 Aralık 2016 15:39 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:50

Ankara'da 19 Aralık okullar tatil mi? Ankara Valiliği açıklama yaptı mı?

Öğrencilerin merak ettiği sorulardan bir tanesi.Ankara'da 19 Aralık okullar tatil mi? Gece saatlerinde başlayan kar yağışları Ankara'yı etkisi altına aldı. Kar yağışları sonucunda kent beyaza bürünürken öğrenciler de okulların tatil olup olmadığını merak etti. Peki Ankara'da yarın okullar tatil mi? Ankara Valiliği resmi açıklama yaptı mı? İşte tüm detaylar...

Ankara'da 19 Aralık okullar tatil mi? Ankara Valiliği açıklama yaptı mı?
kar tatili,ankara,okullar tatil mi,ankara valiliği,19 aralık okullar tatil mi,

Ankara'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı şehri beyaza bürüdü. Öğrenciler ise okulların tatil olup olmadığını merak etti. Ankara Valiliği açıklama yaptı mı? 19 Aralık Pazartesi Ankara'da okullar tatil mi?
Ankara'da okulların tatil olup olmadığına yönelik herhangi bir açıklama gelmedi ancak resmi açıklama geldiği andan itibaren haberimizden öğrenebilirsiniz.
Ankara'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu. Şehrin yüksek kesimlerinde daha etkili olan kar yağışı nedeniyle sürücülerin görüş mesafesi kısaldı. Sürücülerin yollarda zorluk çekmemesi için kar küreme araçları temizleme çalışması yaptı. Yağışın, gece saatlerinde etkili olması trafiğe olumsuz etkide bulunmadı.

METEOROLOJİ'DEN ANKARA İÇİN UYARI GELDİ

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinde yağış beklenmiyor. Ülkemizin güney kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu kesimlerde kuvvetli olmak üzere iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Ankara'da 19 Aralık okullar tatil mi? Ankara Valiliği açıklama yaptı mı?
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı ve az bulutlu 1
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 7
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 9
Adana: Parçalı ve çok bulutlu 12
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu 15
Samsun: Parçalı ve az bulutlu 5
Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 5
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu -14
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 2 

İLGİLİ HABERLER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...