Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 May 2014 14:37 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Anneler Günü Mesajları, Anneler Günü SMS Mesajları (Anneler Günü)

Anneler Günü ne zamana denk gelmektedir? En güzel Anneler Günü mesajları, En güzel Anneler Günü şiirleri tgrthaber.com.tr

Anneler Günü Mesajları, Anneler Günü SMS Mesajları (Anneler Günü)
anneler günü,anneler günü ne zaman,11 mayıs anneler günü,anneler günü sms mesajları,anneler günü mesajları,2014 anneler günü,anneler günü haberleri,

En güzel Anneler Günü mesajları ve En güzel Anneler Günü Şiirleri bir tık ötenizde. Anneler Günü mesajlarının ve Anneler Günü Şiirlerinin en güzellerini sizler için derledik. Annenizin bu mutlu gününü Anneler Günü mesajlarından veya Anneler Günü Şiirlerinden birsiyle kutlayabilirsiniz. Ama unutmayalım ki Anneler için en güzel mesaj bu mutlu günlerinde onların yanında olmak ve onlara olan sevgimizi onlarla paylaşmaktır. Anneler Günü Dünyanın en büyük arama motoru olan Google bir özel doodle hazırladı. Anasayfasında özel günlere özel doodle'lar hazırlayan Google anasayfasında bu kez Anneler Günü'ne özel bir doodle hazırladı.Anneler için en önemli gün olan Anneler Günü'nde annenize onu çok sevdiğinizi göstermek için bu Anneler Günü mesajlarını atın... Sizler için en güzel anneler günü hediyelerini derledik..
Anneler Günü ne zaman kutlanır?
Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü Anneler günü olarak tüm dünyada kutlanır. 2014 yılında ise Anneler Günü 11 Mayıs tarihine denk gelmektedir.Anneler günü her yıl çok sevdiğimiz annelerimizi özel şeyler yaşattığımız ve sevgimizi bir kez daha gösterdiğimiz gündür.Anneler Günü ne zaman kutlanmaya başlanmıştır?Amerikalı genç Jarvis annesinin vefatının ardından yaşadığı acıyı atlatamamış annesinin yerini hiçbir şeyle dolduramamıştır. Her sene annesinin ölüm yıl dönümü geldiğinde eşsiz bir acı duyar ve bunu etrafındakilere de yansıtırmış. Yine annesinin bir ölüm yıl dönümünde yani Mayıs Ayı’nın ikinci Pazar günü etrafındaki herkesi bir araya getirerek ” bu günün anneler günü olmasını çok istiyorum ve Anneler Günü adıyla her yıl kutlanmasını kabul edermisiniz? diye sormuştur. bu düşüncesi herkes tarafından kabul görmüştür ve artık her mayıs ayının ikinci pazar günü anneler günü kutlanmıştır.
Anneler günü mesajları, anneler günü mesajları 2014 anneler günü hediyesi, resimli anneler günü mesjaları
karşında masum ve sevgine muhtaç bir çocuk ruhuyla dururum. Çünkü sen benim annemsin. Beni benden çok tanıyansın, bilensin. Bana sarıldığın zaman tüm dertlerimi yok edensin. Anneler günün kutlu olsun ey aziz kadın, annem!.
» Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın.. en aziz varlığımız. Anneler günün kutlu olsun annem.

» Her şeye değer senin sonsuz sevgin.. Annem annem.. Seni çok arıyorum.. Çok özledim. Anneler günün kutlu olsun biricik meleğim.
» Annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Anneler günün kutlu olsun sevgili annem.
Anneler Günü mesajları
» Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem, sana layık olmak için yaşıyorum. Anneler günün kutlu olsun.
» Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Anneler günün kutlu olsun canım annem.
» Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın. Anneler günü kutlu olsun bitanem.
» Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum.
» Dünyanın en güzel, en iyi annesi, anneler günün kutlu olsun.
» Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim.
» Karşılıksız tek sevgi ananın çocuğuna duyduğu sevgidir. Ben kendi çocuklarımda senin sevgini buldum. Ve seni ne çok sevdiğimi bir daha anladım . İyi ki seninle varım annem. Ellerinden öperim.
» Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum. Sesimi duyan tek insan sensin. Anneler günün kutlu olsun ANNECİĞİM.
» Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Hakkını nasıl öderim.. Başımı dizlerine koymaya geldim.
» Gökyüzünden bir yıldız kayar, dilek tutarız. Annem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindir. Ellerinden öperim.
Hangi anneye ne tür Anneler günü hediyesi alınır?Anneler günü 11 Mayıs Pazar günü kutlanacak. İşte farklı tip annelere özel hediye önerileri...
Geleneksel annelere...
Yemek yapmayı seven, komşularıyla çay kahve günlerinde çeşit çeşit yemek yemeye bayılan geleneksel bir anneniz varsa ona güzel bir yemek kitabı veya çay-kahve takımı gibi hediyeler alabilirsiniz.
İŞTE 'ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL HEDİYE ÖNERİLERİ

 

Stresli annelere..
Sık yorulan, stresli ve içi rahat durmayan bir anneniz varsa onu kolunuza takıp bir otelin spasına götürebilirsiniz. Veya kendi başına gidebileceği bir yenilenme seansı ehdiye edebilirsiniz. Evde kullanmak için ise yatıştırıcı sabunlar, kremler ve banyo köpükleri alabilirsiniz.
Tasarım düşkünü annelere...
Tasarım düşkünü bir anneniz varsa beğendiği tasarımcıların parfüm, çanta, ayakkabı gibi ürünlerinden hediye alabilirsiniz.
Spor tutkunu annelere...
Spor salonundan çıkmayan, arkadaşlarıyla yüzmeye, yürümeye gitmeye bayılan bir anneniz varsa ona spor yaparken kullanabileceği eşyalar hediye edebilirsiniz. Spor çantası, eşofman takımı, ayakkabılar veya termal taytlar annenizin hoşuna gidebilir.
Her şeyi olan annelere...
Ne aklınıza gelse annenizde zaten çoktan varsa işiniz biraz daha zor olabilir. O zaman bir buket çiçek veya sevdiği çikolatalarla kapısını çalabilir, veya tüm gününüzü ona ayırarak istediği yere onu gezmeye götürebilirsiniz.
Anneler GünüAnneler Günü için hazırlanmış bir kutlama pastası. Üzerinde İngilizce olarak "Anneler günü kutlu olsun!" yazmaktadır.Anneler günü, anneleri onurlandıran özel bir gündür. Değişik günlerde ve değişik ülkelerde kutlanır. Bu günde anneler çeşitli hediyeler alır. Bu günü farklı ülkelerdeki insanlar yılın farklı günlerinde kutlarlar.Anneler günü geleneği, Antik Yunanlıların Yunan mitolojisindeki pek çok tanrı ve tanrıçanın annesi olan Rhea onuruna verdikleri yıllık ilkbahar festivali kutlamalarıyla başlar. Antik Romalılar da ilkbahar festivallerini İsa'nın doğumundan 250 yıl öncesinden ana tanrıça Kibele onuruna kutluyorlardı.ABD'de Anna Jarvis'in kaybettiği kendi annesi için 1908 yılında başlattığı anma günü, 1914 yılında Kongrenin onayıyla Amerika çapında genişledi.En Güzel Anneler Günü Hediyesi Melis’in Dudaklarından DöküldüEn güzel Anneler Günü hediyesi, ilik naklinin ardından yeniden sağlığına kavuşan 8 yaşındaki Melis Akbaş’ın dudaklarından döküldü. Annesi için iki şarkı ezberleyen minik Melis, Anneler Günü için annesine bir de resim çizeceğini söyledi.İzmir Ege Üniversitesi’nde 2,5 yıl lösemi tedavisi gören ve uygun ilik bulunması için Türkiye’nin seferber olduğu 8 yaşındaki Melis Akbaş, ilik naklinin ardından günden güne iyileşme gösteriyor. 5 ay önce yapılan ilik naklinin ardından 4 aydır evinde tedavi sürecine devam ettirilen minik Melis, sağlığına kavuşmasının ardından annesi Sevil Akbaş’a en güzel Anneler Günü hediyesini verdi. Evde bulunduğu süre boyunca sık sık bir doktorun maceralarının anlatıldığı çizgi filmi izleyen minik Melis, orada söylenen bir şarkı ile “Annem” adlı şarkıyı ezberleyerek annesi için söyledi. Melis’in söylediği şarkının dünyanın en güzel hediyesi olduğunu belirten anne Sevil Akbaş, “Bu şarkıyı ilk söylediğinde çok şaşırmıştım. Çizgi filmden öğrenmiş. Şoke oldum. Benim için dünyanın en güzel şarkısı. Odasında çoğunlukla çizgi film izliyor. Orada duyup ezberlemiş. Onun bana söylediği bir şarkı dünyaya bedel” dedi.

 

MUTLULUĞUN RESMİNİ ÇİZECEK“

 

Ben iyiyim, daha iyi. Teşekkürler tüm dostlarıma. Sen olmasan iyileşemezdim iyi ki varsın. Şimdi çok daha iyiyim ben” ve “Annem canım annem. Sen benim bir tanem. Canım annem güzel annem” sözlerinin olduğu iki şarkıyı annesi için ezberleyen minik Melis, tüm dünyanın Anneler Günü’nü kutlarken, Anneler Günü için annesine bir de resim yapmak istediğini söyledi.
“BAŞKA NASIL BİR MÜKAFAT OLABİLİR Kİ”
Anne Sevil Akbaş da, kendisine en büyük hediyenin sağlığına kavuşan Melis ve oğlu Berat Arda olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Başka bir hediye istemiyorum. Melis’in bizimle sağlıklı olması benim için büyük hediye. Başka bir hediyeye gerek yok. İnşallah okula başladığı günü de görürüz. Anneler Günü için birlikte çok güzel bir kahvaltı yapacağız. Çok uzun bir süre aile olarak kopuk yaşadık. Bizim için en önemli şey birlikte sorunsuz bir şekilde evde zaman geçirmek. Çok mutluyum bir anne için başka nasıl bir mükafat olabilir ki. Benim için özellikle de. O kadar sıkıntılı dönemden sonra en büyük ödül bir anne için evladının iyiliğidir. Umarım evladı tedavi gören diğer anneler de evlerine kavuşurlar inşallah.
“DÖRT DÖRTLÜK YAPTI”
Baba Bahadır Akbaş da, eşinin bir anne olarak elinden gelen her şeyi dört dörtlük yaptığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Sıkıntıları atlattık. Melis’in genel durumu iyi. Kontrollere gidip geliyoruz. İnşallah daha da iyi olacak. Belli bir süre sterilizasyonu devam etmesi gerekiyor. Bizi daha güzel günler bekliyor. Eşimin çok büyük desteği oldu Melis’e. Bir anne olarak elinden gelen her şeyi dört dörtlük yaptı.”
Anneler Günü mekanları, Anneler Günü hediyesi
Anneler Günü bu yıl da, bütün Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de kutlanıyor
Anneler Günü bu yıl da, bütün Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de kutlanacak. Anneler Günü bu yıl da, bütün Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de, hayatlarımızdaki en önemli insanların, annelerimizin, senede bir kez unutamayacakları bir gün geçirmelerini sağlayabileceğimiz ve onların mutluluğu ile bizim de mutlu olabileceğimiz bir gün olarak kutlanacak. 2013 yılında 12 Mayıs Pazar günü’ne denk gelen Anneler Günü’nü en güzel şekilde kutlamak adına şimdiden bir çoğumuz hediyelerimizi aldık veya programımızı yaptık.

 

Daha önceki senelerde de olduğu gibi bu sene de, İstanbul’da bir çok mekan ve işletme Anneler Günü için hazırlıklarını tamamladı ve 11 Mayıs 2014 gününe denk gelen Anneler Günü’nde misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya hazır. Gerek oteller olsun gerekse cafeler ve restaurantlar, Anneler Günü’ne özel menüler, indirimler ve sürprizlerle bu özel günü aileleriyle birlikte kutlamak isteyenleri şimdiden heyecanla bekliyor.

Bu özel günde annelerini bir demet çiçek veya hediye ile hatırlamış olmak yerine onlara unutamayacakları bir deneyim yaşatmak için mekanların bu özel gün için hazırladıkları avantajları değerlendirerek hem annelerinin Anneler Günü’nü kutlamış hem de aileleriyle birlikte hoş bir Pazar günü geçirmiş olmak isteyenler için Feşmekan ekibi :) olarak, İstanbul’da Anneler Günü için özel hediyeler, indirimler ve fırsatlar sunan en gözde mekanların olduğu bir listeyi sizler için hazırladık. Bu liste de, Pazar gününe özel İstanbul’un en güzel kahvaltı ve brunch fırsatlarını sunan mekanlardan, Spa ve Güzellik hizmeti sunan mekanlara kadar geniş bir yelpazeye ulaşabileceksiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...