Tgrt Haber
17 Şubat 2014 18:51 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Antalya'da 11'ler belli oldu

Galatasaray,Süper Lig'de bu akşam MP Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmayı kazanarak, zirve yarışını sürdürmek istiyor

Antalya'da 11'ler belli oldu
MP Antalyaspor Galatasaray maçı,MP Antalyaspor Galatasaray maçı ilk 11'leri,MP Antalyaspor Galatasaray maçı canlı izle,MP Antalyaspor Galatasaray maçı canlı anlatım,

Süper Lig'de son 5 maçta 4 galibiyet elde eden, lider Fenerbahçe'nin de üstüste 2 maçını yitirmesiyle aradaki puan farkını 4'e kadar indiren Galatasaray, MP Antalyaspor deplasmanına çıkıyor. Ligde zor günler geçiren MP Antalyaspor karşısında galip gelerek, zirve iddiasını sürdürmek isteyen Sarı-Kırmızılılar'da tek hedef galibiyet. Puan veya puanların kaybedilmesi durumunda Aslan, ligde 3. sıraya gerileyecek. Son 6 resmi maçında kalesini gole kapatan ve ligde son iki maçını da farklı skorlarla kazanan Galatasaray, Medical Park Antalyaspor karşısında da aynı performansı sergilemeyi amaçlıyor.
CHEDJOU CEZALI, MELO VE SELÇUK SINIRDA
Galatasaray'da Eskişehirspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Aurelien Chedjou, Medical Park Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek.Sarı-kırmızılı takımda Felipe Melo ve Selçuk İnan da sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartları bulunan Melo ve Selçuk, Medical Park Antalyaspor maçında kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta oynanacak Beşiktaş karşılaşmasında görev yapamayacak.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - GALATASARAY
Stat: Akdeniz Üni.

Hakem: Halis Özkahya
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR: Hakan, Koray, Giray, Boum, Vederson, Enoh, Serkan, Insa, Köksal, Murat, Tita, Diarra

TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Burdisso, Semih, Telles, Ceyhun, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Didier Drogba

TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...