Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Şubat 2014 19:16 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Antalya'da erken gelen gol

Galatasaray,Süper Lig'de bu akşam MP Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmayı kazanarak, zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor.

Antalya'da erken gelen gol
MP Antalyaspor Galatasaray maçı,MP Antalyaspor Galatasaray maçı ilk 11'leri,MP Antalyaspor Galatasaray maçı canlı izle,MP Antalyaspor Galatasaray maçı canlı anlatım,

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN
ANTALYASPOR0-GALATASARAY 1
7' GOOOOOOLLLLLLLLL. BURAK YILMAZ ATTI!

6' Burak, Sneijder'in pasında defansın arkasına hareketlendi, ancak açısını kaybedince atak gelişemeden bitti. 
5' ANTALYASPOR'UN ÇOK SERT VURUŞUNU MUSLERA ÇIKARDI. ŞUTU ÇEKEN İSİM MURAT DURUER. 
5' Galatasaray etkili geldiği bir pozisyonu değerlendiremedi. Sabri'nin ortasında Drogba'nın kafa vuruşu Hakan'da kaldı. 
Galatasaray'da Burdisso ilk kez bir Lig maçında forma giyiyor. Burak ise bu maçta sağ açık mevkiinde göre alıyor. 
3' Burak Yılmaz çok şık bir vücut çalımıyla rakibini geçti, ancak Drogba'ya iletmek istediği pasında defans araya girdi. 
3' Burak Yılmaz çok şık bir vücut çalımıyla rakibini geçti, ancak Drogba'ya iletmek istediği pasında defans araya girdi.
2' Selçuk ceza sahasında Burak'ı gördü. Burak'a ortaladı ancak Burak kafa vuruşunu yapamadı. Top kaleci Hakan'da kaldı. 
1' Maç Antalyaspor'un vuruşuyla başladı. 
Takımlar sahaya çıktı. İstiklal Marşı'mız okunuyor. Maç Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda oynanıyor. 
Galatasaray'ın yedekleri; Ufuk Ceylan, Veysel Sarı, Gökhan Zan, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Umut Gündoğan ve Umut Bulut.

Antalyaspor'da yedekleri; Saso Fornezzi, Musa Nizam, Uğur İnceman, Emrah Başsan, Promise Isaac, Semih Şentürk ve Natxo Insa.
Maçın başlamasına 15 dakika kaldı. İki takım ısınmalarını tamamladı ve maç önü seramonisi için soyunma odalarına döndü. 
Süper Lig'de son 5 maçta 4 galibiyet elde eden, lider Fenerbahçe'nin de üstüste 2 maçını yitirmesiyle aradaki puan farkını 4'e kadar indiren Galatasaray, MP Antalyaspor deplasmanına çıkıyor. Ligde zor günler geçiren MP Antalyaspor karşısında galip gelerek, zirve iddiasını sürdürmek isteyen Sarı-Kırmızılılar'da tek hedef galibiyet. Puan veya puanların kaybedilmesi durumunda Aslan, ligde 3. sıraya gerileyecek. Son 6 resmi maçında kalesini gole kapatan ve ligde son iki maçını da farklı skorlarla kazanan Galatasaray, Medical Park Antalyaspor karşısında da aynı performansı sergilemeyi amaçlıyor.
CHEDJOU CEZALI, MELO VE SELÇUK SINIRDA
Galatasaray'da Eskişehirspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Aurelien Chedjou, Medical Park Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek.Sarı-kırmızılı takımda Felipe Melo ve Selçuk İnan da sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartları bulunan Melo ve Selçuk, Medical Park Antalyaspor maçında kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta oynanacak Beşiktaş karşılaşmasında görev yapamayacak.
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - GALATASARAY
Stat: Akdeniz Üni.
Hakem: Halis Özkahya
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR: Hakan, Koray, Giray, Boum, Vederson, Enoh, Serkan, Insa, Köksal, Murat, Tita, Diarra
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Burdisso, Semih, Telles, Ceyhun, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Didier Drogba
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...