Tgrt Haber
23 Eylül 2019 09:06 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Askerlik yer sorgulama| Askerlik yerleri e devlet sorgulama|Askerlik yerlerini nasıl öğrenebilirim?

Askerlik yerleri belli oluyor. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü (ASAL) Kasım 99(4 celbinin askerlik yerlerinin açıklanacağı günü geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Peki askerlik yerleri açıklandı mı? Askerlik yer sorgulama linki nedir? Askerlik yerini nasıl öğrenebilirim? Detaylar ve daha fazlası haberimizde...

Askerlik yer sorgulama| Askerlik yerleri e devlet sorgulama|Askerlik yerlerini nasıl öğrenebilirim?
Askerlik yer sorgulama,Askerlik yer sorgulama e devlet,Askerlik yer sorgulama nasıl öğrenebilirim,Askerlik yer sorgulama linki nedir?,Askerlik yer sorgulama linki,askerlik,askerlik kasım yer öğrenme,askerlik açıklandı mı

Askerlik heyecanı başladı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından daha önceden yapılan açıklama ile askerlik yerlerinin bugün açıklanacağı duyurmuştu.  Kasım celbinde vatani görevini yerine getirmek için askere gidecek olan vatandaşların askerlik yerini nasıl öğreneceği de belirtildi. 

ASKERLİK YERİNİ NASIL SORGULAYABİLİRSİNİZ?

Kasım celbi 99/4 Askerlik yerleri e-devlet üzerinden giriş yapılarak öğrenilecek. e-devlet şifresi olmayan vatandaşlar, e - devlet sistemine erişim sağlamak için PTT'den kimlikleriyle şifre alabilirler.

Milli Savunma Bakanlığı, Kasım celbinin askerlik yerlerinin bugün açıklanacağını duyurmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...