Tgrt Haber
12 Kasım 2014 17:50 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Ata Demirer ve Özge Borak neden boşanıyorlar, detaylar burada

Herkesin büyük beğeni topladığı ünlü çift boşanma kararı aldı. Oyuncu çift Ata Demirer ve Özge Borak 3 yıldır devam eden evliliklerini bitireceklerini yazılı bir açıklamayla belirtti

Ata Demirer ve Özge Borak neden boşanıyorlar, detaylar burada
Ata Demirer, Özge Borak, çift, gıpta,

Herkesin büyük beğeni topladığı ünlü çift boşanma kararı aldı. Oyuncu çift Ata Demirer ve Özge Borak 3 yıldır devam eden evliliklerini bitireceklerini yazılı bir açıklamayla belirtti. Eyvah Eyvah filminin setinde başlayan aşkın ardından 2012 yılında evlenen çift, boşanacaklarını şu ifadelerle açıkladılar,"3 yılı aşkın süredir devam eden ilişki ve evliliğimizi karşılıklı anlaşarak, arkadaşça ve dostane duygularla bitirme kararı almış bulunmaktayız.  İnsani sevgisinden bir şey kaybetmemiş iki arkadaş olarak, geçireceğimiz bu zor süreçte sizlerin de yanımızda olarak gerekli hassasiyeti göstermenizi önemle rica ederiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...