Tgrt Haber
30 Kasım 2015 17:51 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:46

Ataberk Mutlu kimdir ağladı ağlattı altın Kelebek en iyi çocuk oyuncu ödülünü aldı işte detayları

Herkes Altın Kelebek en iyi çocuk oyuncu ödülü alan Ataberk Mutlu'nun kim olduğunu merak ediyor. Altın Kelebek en iyi çocuk oyuncu ödülünü alırken Ataberk Mutlu'nun yaptığı konuşma ve açıklamalar geceye damgasını vurdu. İşte Ataberk Mutlu hakkında bilinmeyenler ve tüm detaylar.

Ataberk Mutlu kimdir ağladı ağlattı altın Kelebek en iyi çocuk oyuncu ödülünü aldı işte detayları
ataberk mutlu,ataberk mutlu kimdir,altın kelebek ödülleri,ataberk,mutlu,ağladı,çocuk,ödüller

Herkes Altın Kelebek en iyi çocuk oyuncu ödülü alan Ataberk Mutlu'nun kim olduğunu merak ediyor. Altın Kelebek en iyi çocuk oyuncu ödülünü alırken Ataberk Mutlu'nun yaptığı konuşma ve açıklamalar geceye damgasını vurdu. İşte Ataberk Mutlu hakkında bilinmeyenler ve tüm detaylar. Altın Kelebek en iyi çocuk oyuncu ödülünü, Yeşilçam'ın efsane ismi Göksel Arsoy'un elinden alan Ataberk Mutlu, gözyaşlarını tutamadı. Peki, Ataberk Mutlu kimdir? 42. Pantane Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. En iyi çocuk oyuncu dalında Ataberk Mutlu ödüle layık görüldü. Adını duyunca büyük bir mutluluk ve heyecan yaşayan Ataberk Mutlu, sahnede gözyaşlarını tutamadı. Ataberk Mutlu, "ödülümü bütün kız ve erkek çocuklar için alıyorum" dedi.

ATABERK MUTLU KİMDİR

Ataberk Mutlu, 2005 yılında Çorlu’da dünyaya gelmiştir.

Ataberk Mutlu ilk olarak Haluk Bilginer, İnci Türkay ve Aysun Kayacı’nın rol aldığı Cuma’ya Kalsa dizisinde karşımıza çıktı.

Ataberk Mutlu, küçük yaşında bir de filmde oynadı. Ataberk, Murat Şeker’in yönettiği Arkadaşım Max’ta Deniz karakterini canlandırdı.

Ataberk Mutlu’ya büyük çıkış yaptıran ise Karadayı dizisi oldu.
Ataberk, Karadayı dizisinde Torun Nazif karakteri ile büyük beğeni topladı.

Son olarak Poyraz Karayel dizisinde rol alan Ataberk Mutlu dizide Poyraz’ın oğlu “Sinan Karayel” rolünde.

Ataberk Mutlu’nun 4 yaşındayken oyuncu seçmelerine katıldığı burada kendisine sorulan soruya verdiği zeki cevap sonrası seçildiği söyleniyor.

Oyuncu koçunun Ataberk’e “Seninle bir oyun oynayacağız. Bu abla annen olacak, ben de baban anlaştık mı? diye sormasının ardından…

Ataberk’in “Tamam babacım” cevabı sonrası herkesi etkiledi ve reklam filminin yüzü oldu.

Ataberk Mutlu yaşı küçük olmasına rağmen oyunculukta gösterdiği başarı ile adından sıkça söz ettiriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...