Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Mart 2014 18:22 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Atalay, 'Türkiye büyüyerek yoluna devam ediyor'

Atalay, 'Türkiye büyüyerek yoluna devam ediyor. Birileri bu gidişten mutlu değil' dedi.

Atalay, 'Türkiye büyüyerek yoluna devam ediyor'
atalay'dan açıklama, bakan atalay'dan değerlendirmeler, beşir atalay'dan açıklamalar,

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Türkiye büyüyerek yoluna devam ediyor. Birileri bu gidişten mutlu değil ve Türkiye’yi bu büyük yürüyüşte durdurmak istiyor. Yerel seçim, peşinden Cumhurbaşkanlığı seçimi, ardından genel seçim. Bu yoğunluk içinde de birileri boş durmuyor" dedi. Atalay, partisinin Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı’nın Cumhuriyet Caddesi’ndeki seçim bürosunu ziyaretinde yaptığı konuşmada, 30 Mart'taki seçimin, Türkiye'nin geleceğini belirleyeceğini vurguladı. Bu seçimin, yerel yönetimin belirlenmesinin ötesinde önem taşıdığına dikkati çeken Atalay, şöyle konuştu:
"Türkiye büyüyerek yoluna devam ediyor. Birileri bu gidişten mutlu değil ve Türkiye’yi bu büyük yürüyüşte durdurmak istiyor. Yerel seçim, peşinden Cumhurbaşkanlığı seçimi, ardından genel seçim. Bu yoğunluk içinde de birileri boş durmuyor. Onun için de hepimize iş düşüyor. Bu seçime çok farklı, çok özel bir ağırlık vermeliyiz. Biz, Türkiye’yi son 300 yılın en iyi noktasında görüyoruz. Kadrolar olarak, milletin kendi yönetimini sahiplenmesi olarak, kalkınma, özgürlükler, inanç özgürlüğü alanındaki gelişmeler olarak hangi alana bakarsanız bakın, en iyi noktadayız ama birileri bundan rahatsız. Biz de cevabını 30 Mart akşamı vereceğiz. 30 Mart akşamı, bu tartışmaların hepsi bitecek. Görecekler ve ondan sonra sorunların hepsi bitecek. Önümüzde fazla vakit yok."
Atalay, konuşması sırasında bir vatandaşın, "30 Mart akşamı Devlet Bahçeli nereye kaçacak?" demesi üzerine, şunları söyledi:
"Biz, kimsenin kaçmasını falan istemiyoruz. Muhalefet, adam gibi muhalefetini yapsın, Türkiye’de herkes siyaset yapsın, herkes söyleyeceğini sonuna kadar söylesin ama benim milletim var ya, milletimiz onları çok iyi biliyor. Bizim de zaten güvenimiz önce Allah’a, sonra milletimize. Biz merhametliyiz, dürüstüz. Kimse gibi, onların yaptıkları gibi, ne yalan söyleriz, ne iftira atarız. Biz, düzgünce siyaset yapıyoruz. Ne yapacaksak onları söylüyoruz, çalışmalarımızı anlatıyoruz ve istediğimiz, ülkemizde daha fazla kardeşliktir. Bu seçim ortamı da inşallah o kardeşlikleri güçlendirecek. 30 Mart akşamı, Türkiye’nin üzerinde oynamak istedikleri oyunların hepsinin boşa gittiğini onlar görecek. Bu bizim elimizde."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...