Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ekim 2020 13:32 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Avon Fransız markası mı? İşte Avon'un açıklaması!

Türkiye'de Fransız mallarına karşı boykot başlatılmasının ardından vatandaşlar Fransız mallarının hangileri olduğunu araştırmaya başladı. Kozmetik markası Avon'un da Fransız markaları arasında olduğu iddia edilmişti. Konuya ilişkin Avon'dan açıklama geldi.

Avon Fransız markası mı? İşte Avon'un açıklaması!
avon

AVON'DAN BOYKOT AÇIKLAMASI

26.10.2020 tarihinden bu yana çeşitli basın ve sosyal medya kanallarında gündeme getirilen Fransız markalarına boykot çağrısı konusunda markamızın da adı geçmektedir.

Avon, 1886 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan, 2020 yılının başında da Natura&Co grubu ile birleşerek Brezilya merkezli çok uluslu bir güzellik grubunun parçası haline gelen bir doğrudan satış şirketidir. Markamızın Fransız devleti ile bir bağı olmayıp Fransa’da operasyonu dahi bulunmamaktadır.

Basına yansıyan “Boykot edilecek Fransız markaları” başlıklı haberler içerisinde yer alan markamızla ilgili asılsız haberlere itibar edilmemesini ve haberlerde yer alan markamızın bu listeden çıkartılmasını önemle rica ederiz.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...