Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ocak 2017 16:25 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:50

Balıkesir de Çarşamba okullar tatil mi? Balıkesir'de okullar tatil mi? | Son dakika Valilik açıklaması

Balıkesir de kar tatili var mı yok mu yarın için herkes bunu merak ediyordu. 11 Ocak Çarşamba okullar tatil mi? İşte Balıkesir de son durum.

Balıkesir de Çarşamba okullar tatil mi? Balıkesir'de okullar tatil mi? | Son dakika Valilik açıklaması
balıkesir kar tatili, balıkesir valilik açıklaması, 10 ocak salı kar tatili,

Balıkesir de okullar tatil edildi mi, kar tatili gelecek mi derken beklenen haber Valilik'ten geldi. Valilik son dakika kar tatili açıklaması yaptı ve 11 Ocak Çarşamba günü için kararını açıkladı. İşte detaylar.

ULAŞIMA KAR ENGELİ

Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Bursa ve Balıkesir'i Çanakkale'ye bağlayan karayolu çalışmaların ardından yeniden trafiğe açıldı. Alınan bilgiye göre, karayolları ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle dün sabah saatlerinden itibaren ulaşıma kapanan Bursa ve Balıkesir'i Çanakkale'ye bağlayan karayolunda, yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Çalışmalar sonucunda, karayolunda ulaşım tek şeritten sağlanmaya başlanırken, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

YARIN OKULLAR TATİL

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle 10 Ocak Salı günü eğitim yapılamayacak.

Balıkesir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Olumsuz hava şartları nedeniyle Bandırma ilçemizde özel eğitim kursları, ilkokul, ortaokul ve liselerde (yarın) eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ile hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...