Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ocak 2016 13:31 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Barry Douglas UEFA yolunda takıma katkı sağlamak istiyor

Torku Konyaspor’un Polonya'nın Lech Poznan takımından transfer ettiği Barry Douglas, kendisi adına yeni bir sayfa açtığını ve tek düşüncesinin bir an önce 11'de forma giyerek Konyaspor'un Avrupa'ya gitme hedefine katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Barry Douglas UEFA yolunda takıma katkı sağlamak istiyor
Barry Douglas, Torku Konyaspor

Yeşil-beyazlı takımla 3,5 yıllık sözleşme imzalayan yeni transfer Barry Douglas, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada futbol kariyerinde yeni bir sayfa açtığını belirterek, "Çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Kariyerimde yeni bir sayfa açmış oldum ve bu sayfanın güzel geçeceğini ümit ediyorum. Bizim adımıza uzun bir gün oldu. Kontrat imzalama işlemleri biraz zaman aldı. Ama şimdi bunun tadını çıkarmak istiyorum. Çok da uzun sürmeyecek, hemen çalışmaya başlayıp Konyaspor’a faydalı olmak istiyorum" dedi.
Transferinden önce stadyum ile ilgili çok güzel şeyler duyduğunu ve fotoğraflarını incelediğini de sözlerine ekleyen Barry Douglas, "Stadyumu yakından görmek için sabırsızlanıyordum. Burada otururken keyifle izledim. Aynı şekilde kulübün çalıştığı alanı görmek istiyorum. Burada çalışacağım için çok keyif alacağımdan eminim" diye konuştu.
Yeni transfer Barry Douglas, hedefleriyle ilgili olarak da, "Takımda hemen, en kısa sürede ilk 11’de yer almak, oynayabildiğim kadar oynamak ve takımın başarısına yardımcı olmak istiyorum. Aynı şekilde takımımızın UEFA’ya gitme gibi bir hedefi var. Bu konuda da takımıma elimden geldiğince yardımcı olup beraberinde Avrupa’da bir kupada yer almak istiyorum. Takımıma yardımcı olmak istiyorum" ifadelerini kullandı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...