Tgrt Haber
05 Kasım 2020 12:22 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

Başarılı kaleci Yunus Emre Kar’dan Hekimoğlu Trabzon FK açıklaması

Hekimoğlu Trabzon FK’ya transfer olan Yunus Emre Kar, takımı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Transferinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Kar, “Çok çalışıp formayı kapacağım. Takımımın kalesi bundan sonra bana da emanet” dedi.

Başarılı kaleci Yunus Emre Kar’dan Hekimoğlu Trabzon FK açıklaması
yunus emre kar,

 

“Hekimoğlu Trabzon FK’da Ter Dökmek Benim İçin Onur”

Başarılı kaleci Yunus Emre Kar, Hekimoğlu Trabzon FK ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 1928 Bucaspor’dan transfer olan yetenekli kaleci, bundan sonra Hekimoğlu Trabzon’un kalesini koruyacak. Kar, “Takımım 1986 yılından beri futbol camiasında olan bir takım. 34 yıllık geçmişinde birçok mücadele ve başarı var. Trabzon’un Düzyurt köyünde kurulan bir takım şu an TFF 2. ligde yer alıyor. Bu sene tüm takım arkadaşlarımızla birbirimize söz verdik, takımımızı 1. lige taşıyacağız” şeklinde konuştu. Kar, “Hedefleri olan ve tarihi başarılarla dolu bir takımın formasıyla ter döktüğüm için kendimi çok şanslı buluyorum” ifadelerini kullandı.

“Aramızdaki Rekabet Takımı İleriye Götürecek”

22 yaşındaki genç kaleci, “Ben 12 yaşımdan beri futbolcu olabilmek için çalışıyorum. Başarılarımın meyvelerini alıyorum. Bu beni çok memnun ediyor” dedi. Kar, “Takım için çok çalışacağım ve formayı kapacağım. Batuhan Şen ve Abdulaziz Demircan gibi iki başarılı kaleci arkadaşım daha var. Aramızda tatlı bir rekabet var. Bu rekabet ortamının başarımızı artıracağına inanıyorum” açıklamalarında bulundu. “İki kaleci arkadaşım da birbirinden başarılı” diyen Kar, “Bir rekabet ortamında idman yapıyoruz. Birbirimizi daha iyi olmak için tetikliyoruz. Çünkü amacımız tek, takımımızı en iyi yerlere ulaştırmak” ifadelerini kullandı.

“Böyle Bir Teknik Direktöre Sahip Olduğumuz İçin Çok Şanslıyız”

“Teknik Direktörümüz Osman Özköylü ile çalışmak benim için bir gurur” diyen genç kaleci, “Hocamızın bilgi ve birikimi gerçekten yolumuzu aydınlatıyor. Onun sözünden çıkmamak için elimden geleni yapıyorum. Başarılı bir milli futbolcunun deneyimlerini paylaşmak ve öğrencisi olmak herkese nasip olmuyor. Takım arkadaşlarım ve ben bu konuda çok şanslıyız” dedi. “Osman Hoca ile beraber takımı birinci lige taşıyacağız” ifadelerini kullanan Kar, “Bu sezon Hekimoğlu Trabzon sahalarda fırtına gibi esecek. Bunun için çalışıyoruz. Emeklerimizin karşılığını alacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...