Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Aralık 2016 20:06 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:00

BEDAŞ elektrik kesinti nedenleri sorgulama | Elektrikler ne zaman gelecek | BEDAŞ AYEDAŞ SON DAKİKA

Elektrik kesintisi! Ayedaş İstanbul'da Elektirikler ne zaman gelecek? BEDAŞ internet sitesinden son dakika açıklaması geldi. BEDAŞ; 30, 31 Aralık ve 1 Ocak'taki planlı elektrik kesintilerini iptal etti. İşte tüm detaylar haberimizde.

BEDAŞ elektrik kesinti nedenleri sorgulama | Elektrikler ne zaman gelecek |  BEDAŞ AYEDAŞ SON DAKİKA
bedaş elektrik arıza,istanbul elektrik kesintisi,istanbul elektrikler,elektrikler ne zaman gelecek,bedaş arıza,bedaş son dakika

Elektrik kesintisi! Ayedaş İstanbul'da Elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ internet sitesinden son dakika açıklaması geldi. Avrupa yakasında ve Anadolu elektrik kesintisi hala yaşanmakta. AYEDAŞ ve BEDAŞ'ın resmi hesabında yayınlayan ilana  göre ise bugün Küçükçekmece, Halkalı, Bayrampaşa, Esenyurt, Kadıköy ve birçok İstanbul ilçesinde elektrik kesintileri devam edecek. Elektrik kesintisi vatandaşlar elektriklerin ne zaman geliceğini merak ederken internetten bu soruya cevap aradı. Peki İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte tüm detaylar haberimizde.

Bedaş elektrik sorgulama ekranı, Beykoz da elektirk kesintisi var mı? İkitelli, iosb, bayrampaşa, göngören, İstanbul, avcılar, kağıthane, ikitelli osb elektrik kesintisi ne zaman bitecek. Ve bir çok semtin etkisinde kalan şebeke kaynaklı elektrik kesintileri sosyal medya ve halkı çileden çıkarttı. Kesintiler sebebiyle nostaljik görüntülerde görüldü. Mumlar anında tükendi. Vatandaşlar evlerini ısıtmakta zorlandı, ve İGDAŞ'tan elektrik kesintileri hakkında son dakika açıklamaları da geldi.

BEDAŞ ELEKTRİK SORGULAMA

BEDAŞ'TAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI;  30-31 ARALIK VE 1 OCAK’TAKİ PLANLI ELEKTRİK KESİNTİLERİNİ İPTAL ETTİ

İstanbul Avrupa Yakası’nın elektrik dağıtımını üstlenen Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) 30, 31 Aralık ve 1 Ocak’ta yapacağı planlı yatırım, bakım ve onarım çalışmalarını erteleme kararı aldı.
Kesintisiz enerji sağlamak için tüm imkanların seferber edildiği ifade edilen açıklamada yetkili kurum ve kuruluşlarla tam koordinasyon halinde çalışıldığına ve bundan sonra da aynı yöntemin izleneceğine yer verildi.

BEDAŞ’ın 30, 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerine yönelik ertelediği yatırımlar süresince EPDK kurallarının yanı sıra iş sağlığı ve güvenliğini de gözeterek elektrik kesintisinin yapılması öngörülüyordu. Yatırımların ertelendiği ilçe, sokak ve mahalleler şu şekilde sıralanıyor:

Çatalca, Sarıyer, Güngören, Bayrampaşa, Küçükçekmece, Esenyurt, Sarıyer ve Beylikdüzü ilçelerindeki bazı mahalleleri kapsıyordu.

Karamandere Mh., Karaman Dere Sk., Müjde Çıkmazı Sk., Münir Sk., Müslim Çıkmazı Sk., Müstesna Sk., Nakış Çıkmazı Sk., Karacaköy Merkez Mh., Açelya Çıkmazı Sk., Mustafa Kemalpaşa Cd., Ferah Çıkmazı Sk., Karacaköy Cd., Rehber Çıkmazı Sk., Narin Sk., (Çatalca İlçesi) ve civarında 30.12.2016 08:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. (4468-23580-23540)

Kireçburnu Mh., Ada. Sk., Prof. Dr Aykut Barka Cd., Alparslan Sk., Akgül Sk., Ülker Sk., Duygu Sk., Mehmet Efendi Çıkmazı Sk., Sümbül Sk., Akpınar Sk., Akdeniz Sk., (Sarıyer İlçesi) ve civarında 30.12.2016 09:00-13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. (4542-4509)

Abdurrahman Nafiz Gürman Mh., Nadide Cd., Nadide Çıkmazı Sk., (Güngören İlçesi) ve civarında 30.12.2016 09:00-17:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. (4550-496)

Terazidere Mh., Gürsoy Sk., Rüya Sk., Karaman Sk., Güneş Cd., Funda Sk., Feza Sk., Hakan Sk., (Bayrampaşa İlçesi) ve civarında 30.12.2016 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. (4561-8891)

Fevzi Çakmak Mh., 904. Çıkmaz Sk., 2.Bülbül Sk., 2.Fabrikalar Sk., Halkalı Cd., İzmir Sk., Kanarya Sk., Konfor Sk., Kuzey Sk., 6.Yıldız Sk., (Küçükçekmece İlçesi) ve civarında 30.12.2016 09:00-13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. (4617-11573)

Atatürk Mh., Akarsu Sk., Dağhan Sk., Savaş Sk., (Esenyurt İlçesi) ve civarında 30.12.2016 09:00-20:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. (4643-21467-DP 1)

Ayazağa Mh., 208. Sk., 131. Sk., 130. Sk., 128. Sk., (Sarıyer İlçesi) ve civarında 30.12.2016 13:00-16:30 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır. (4543-4488)

Beylikdüzü OSB Mh., 4. Cd., 5. Cd., (Beylikdüzü İlçesi) ve civarında 30.12.2016 15:00-19:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

 

ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK TWEETLERİ

BEDAŞ elektrik kesinti nedenleri sorgulama | Elektrikler ne zaman gelecek |  BEDAŞ AYEDAŞ SON DAKİKA
BEDAŞ elektrik kesinti nedenleri sorgulama | Elektrikler ne zaman gelecek |  BEDAŞ AYEDAŞ SON DAKİKA
BEDAŞ elektrik kesinti nedenleri sorgulama | Elektrikler ne zaman gelecek |  BEDAŞ AYEDAŞ SON DAKİKA
BEDAŞ elektrik kesinti nedenleri sorgulama | Elektrikler ne zaman gelecek |  BEDAŞ AYEDAŞ SON DAKİKA

İZMİT KOCAELİ DE ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK

KOCAELİ ve Sakarya'da yoğun kar ve yağmur yağışı elektrik hatlarında hasara yol açarak, kesintilere neden oldu. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) ekipleri karla kaplı bölgelerde güçlükle ilerleyerek arızaları gidermeye çalıştı.
SEDAŞ sorumluluk bölgesi içerisinde yer alan Kocaeli ve Sakarya'da yoğun kar ve yağmur yağışı nedeniyle elektrik hatlarında meydana gelen arızaları gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. SEDAŞ ekipleri yüksek bölgelerde karla kaplı yollarda ilerlemekte zorlanınca, iş makineleriyle yollar açılarak devrilen elektrik direkleri, kopan hatlar ve hatlarda meydana gelen arızalar onarılmaya çalışıldı.
Fırtına ve tipi şeklindeki kar yağışı ekiplerin çalışmalarını zorlaştırdı. SEDAŞ ekipleri bazı bölgelerde araçlarla ilerlemekte zorlanınca merdivenleri yanına alarak karların içerisinde yürüyüp arızaların yaşandığı bölgelere ulaştı. Gebze de ise Türkiye Elektrik İletim A.Ş'ye ait 4 trafo indirici merkezin devre dışı kaldığı, TEİAŞ'nin arızaları gidermeye çalıştığı belirtildi.

SON DAKİKA: BOTAŞ'TAN ELEKTRİK KESİNTİLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA

Marmara Bölgesi'nin bir kısmında yaşanan elektrik kesintilerinin doğalgaz sistemindeki herhangi bir aksaklıktan kaynaklanmadığı belirtildi.
Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) yetkilileri AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşanan elektrik kesintisinin doğalgaz sisteminde bir aksaklık yaşandığı anlamına gelmediğini belirterek, "Yaşanan elektrik kesintileri doğalgazda da sorun var mı sorusunu gündeme getirmiştir. Doğalgaz sisteminde hiçbir sorun yoktur. Hatta BOTAŞ tarafından elektrik sistemini rahatlatacak her şeyin yapılabileceği yönünde Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) bilgilendirilmiştir." değerlendirmesinde bulundu.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından, Marmara Bölgesi'nin kuzeyinde yaşanan yoğun kar yağışı ve fırtına sebebiyle Anadolu'dan gelen ve İstanbul'u besleyen yedi farklı enerji iletim hattının tamamında, Sakarya Bölgesi'nde kopmalar yaşandığı ve kesinti meydana geldiği ifade edildi. Bakanlık daha sonra hava şartları nedeniyle iletim hatlarında meydana gelen arızaların giderildiğini ve saat 21.50 itibarıyla İstanbul'un tamamına elektrik verildiğini açıkladı.

BEDAŞ elektrik kesinti nedenleri sorgulama | Elektrikler ne zaman gelecek |  BEDAŞ AYEDAŞ SON DAKİKA

İGDAŞ'TAN ELEKTRİK UYARISI

İstanbul Gaz Dağıtım AŞ (İGDAŞ), olumsuz hava koşulları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanan bölgelerdeki abonelerini, kombi ve kazanlarını elektrik gelene kadar kapalı konuma getirmeleri konusunda uyardı.
İGDAŞ'tan yapılan açıklamada, İstanbul'da hava muhalefeti nedeniyle yer yer elektrik kesintileri yaşandığı belirtilerek, bu bölgelerdeki abonelerin, kombi ve kazanlarını elektrik tekrar gelene kadar kapalı konuma getirmeleri gerektiği kaydedildi.
Elektrik geldikten sonra cihazların birden çalışmaya başlamasıyla doğalgazda yüksek gaz akımı meydana geldiği vurgulanan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
"Yüksek gaz akımıyla aktarma cihazları otomatik kendini güvenli duruma getirerek gazı kesiyor. Ani yüklenmeler doğalgaz cihazlarında arızaya sebep olup, doğalgaz dağıtımını olumsuz etkiliyor. İGDAŞ, bu konuda gerekli önlemleri aldı. Muhtemel aksaklıklara karşı takviye teknik ekipler oluşturuldu. İstanbul'daki İGDAŞ abonelerinin, bu konuda hassasiyet göstererek, kombilerini elektrik gelene kadar kapalı konumda tutmaları önemle duyurulur."

BEDAŞ elektrik kesinti nedenleri sorgulama | Elektrikler ne zaman gelecek |  BEDAŞ AYEDAŞ SON DAKİKA

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI'NDAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI İSTANBUL'A NE ZAMAN ELEKTRİK VERİLDİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığınca, hava şartları nedeniyle iletim hatlarında meydana gelen arızaların giderildiği ve saat 21.50 itibarıyla İstanbul'un tamamına elektrik verildiği bildirildi.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, Marmara Bölgesi'nin kuzeyinde yaşanan yoğun kar yağışı ve fırtına sebebiyle Anadolu'dan gelen ve İstanbul'u besleyen yedi farklı enerji iletim hattının tamamında, Sakarya Bölgesi'nde kopmalar yaşandığı ve kesinti meydana geldiği ifade edildi. Anadolu’dan gelen enerji hatlarındaki kesinti sebebiyle İstanbul’a, Çanakkale Boğazı deniz altında geçen iletim hattı ve Trakya enerji iletim hattından elektrik sağlandığı belirtilen açıklamada, kopmanın meydana geldiği bölgelerdeki aşırı yoğun kar yağışı ve sisin, çalışmaları olumsuz etkilediği aktarıldı.

21:50'DE İSTANBUL'UN TAMAMINA ELEKTRİK VERİLMİŞTİR

Açıklamada, "Kesintiden, konutlardaki vatandaşlarımızın en az derecede etkilenmesini sağlamak için, demir çelik fabrikalarına, çimento fabrikalarına ve organize sanayi bölgelerine enerji verilmememektedir. Yapılan yoğun çalışmalar neticesinde 21.50 itibarıyla İstanbul'un tamamına elektrik verilmiştir." denildi.
Olumsuz hava koşullarının neden olduğu kopmaların tamiratı ve arızaların tamamen giderilmesi için hava şartlarının el verdiği ölçüde yoğun çaba harcandığı ifade edilen açıklamada, gece boyu ve yarın tüm ekiplerin, hatların tamiri ve arızaların giderilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüreceği belirtildi.

ELEKTRİKLER GİTTİ SOSYAL MEDYA YIKILDI

İstanbul’da gün boyu yaşanan ve vatandaşları isyan ettiren elektrik kesintileri Twitter’da gündem oldu.
İstanbul’da etkisini gösteren şiddetli fırtına ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde sık sık elektrik kesintileri yaşanıyor. Bazı ilçelerde 5 saati bulan kesintiler vatandaşları isyan noktasına getirirken kesintiler sosyal medyada gündemin bir numaralı maddesi haline geldi. Twitter’da #elektrikkesintisi başlığı ile açılan gündem maddesine kısa sürede binlerce yorum yapıldı. Twitter’da yapılan yorumlardan bazıları şöyle:
“Kar fırtınasının getireceği bütün olumsuzlukları yaşadık, trafik felç, elektrik yok, sular kesildi ama kar yok.”
“Evde herkesin elinde bir mum gulyabaniyi arayan Adile Naşit gibi geziyoruz.“
“İşte evde elektrik yok elektriği olan vatandaşlara sesleniyorum bugün birlik olma günüdür misafir edin bizleri.”

İSTANBUL'DA BÜYÜK ELEKTRİK KESİNTİSİ
HAVA şartları nedeniyle ulusal elektrik şebekesinden yeterli elektrik alınamadığı için İstanbul'un birçok bölgesinde elektrik kesintisi yaşanıyor. Marketlerde elektrik kesintisi nedeniyle mumlar kısa sürede tüketildi.

MUMLAR KISA SÜREDE TÜKENDİ, MERAK EDİLEN SORU ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK

Bayrampaşa'da elektrik kesintisi nedeniyle birçok esnaf zorluklar yaşadı. Bir market işleten esnaf, elektrikler kesildikten kısa bir süre sonra elindeki mumların hepsinin tükendiğini söyledi. Markete gelen müşteriler mum bulamayınca geri döndü. Market sahibi, “Elektrikler kesildiğinden beridir zorluklar yaşıyoruz. Kesintiden dolayı elektronik teraziyi kullanamıyoruz. Gelenler çoğunlukla mum alıyor. O da kısa sürede bitti" dedi.

Lokanta işleten bir esnaf ise, elektrik kesintisi nedeniyle sulu yemeklerin soğuduğunu ve bu nedenle müşterilerine yeterli hizmet veremediğinden yakındı. Işıklandırma olmadığı için çareyi, gelen müşterilerin masalarına mum koymakta bulan esnaf Cem Baytören, “Mum ışığında, közde, mangalda emekleri ısıtarak satmaya çalışıyoruz. Yemekler büyük bir ihtimalle böyle giderse çöpe atacağız. Ya da denk gelirse Suriyeli garibanlara vereceğiz" dedi.
Ataşaehir'de bir esnaf elektirk sorunu aküyle çözdü. Aktarma kablosuyla Aküye bağladığı led ışıklarla dükkanını aydınlattı

BEDAŞ'TAN AÇIKLAMA: ULUSAL ŞEBEKE SİTEMİ KAYNAKLI

Boğaziçi Elektrik Dağıtım(BEDAŞ)'tan yapılan açıklamada, hava şartları nedeniyle ulusal elektrik şebekesinden yeterli elektrik alınamadığı için Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Fatih, Bağcılar, Sultangazi, Güngören, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Bahçelievler, Beylikdüzü, Küçükçekmece, Bakırköy, Eyüp ilçeleriyle Anadolu yakası genelinde elektrik kesintileri yaşandığı kaydedildi.

Açıklama, "Ulusal elektrik şebekesinden enerji gelene kadar kesintiden etkilenen bölgelerin mağdur olmaması için BEDAŞ tüm kaynakları seferber ederek çeşitli bölgelerden aktarmak suretiyle kademeli olarak elektrik sağlayacaktır." şeklinde devam etti.

AYEDAŞ (186) SORGULAMA ELEKTRİK SORGULAMA

Ayedaş'tan yapılan açıklamada da, "Dağıtım hizmeti verdiğimiz İstanbul Anadolu Yakası genelinde saat 15.15 itibariyle ulusal şebeke sistemi kaynaklı elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Kesintilerden etkilenen bölgelerin mağdur olmaması için tüm kaynaklarımızı seferberlik ilan ederek kullanıyoruz. Konunun çözümü ilgili kurumlar nezdinde sağlanan koordinasyon ile tarafımızca da takip edilmektedir" denildi.

Bedaş elektrik sorgulama haberi. Beykoz da elektrik kesintisi var mı? İkitelli, iosb, bayrampaşa, göngören, İstanbul, avcılar, kağıthane, ikitelli osb elektrik kesintisi ne zaman bitecek. İstanbul'da büyük sıkıntı oluşturan bu şebeke kaynaklı kesintiler halkı isyan ettirdi. Peki İstanbul'a elektrikler ne zaman gelecek, ve elektrik hakkında son dakika haberlerine buradan ulaşabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...